Deniz Seki'nin tahliyesine saatler kaldı

2014 yılında uyuşturucu ticareti yapmak suçuyla tutuklanan Deniz Seki, bugün 12.00'de tahliye oluyor.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan saklandığı evde gözaltına alınıp tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne gönderilen Deniz Seki, bugün saat 12.00'de tahliye olacak. Tahliye saati duyurulduktan sonra sanatçı dostları Seki'ye sosyal medyadan mesajlar yağdırdı. İşte o mesajlar:

Metin Arolat

Son bir gece. Özgürlüğe son bir gece. Suçlu yada değil. Haklı yada haksız. Verilmiş bir ceza ve o ceza çekildi. Bitti. Son bir gece kaldı Deniz. En uzun gecelerinden biri belkide. Ama o güneş doğacak. Bundan sonra umarım, bütün yaşananlardan çıkartılması gereken bir ders varsa çıkartır, istediğin gibi, seni sevenlerinle birlikte şahane bir hayat yaşarsın. Seni üzecek şeyler, senden uzak olsun.

Nilgün Belgün

Sevgili Deniz bu gece belki de senin en uzun gecen olacak. Yarın özgürlüğüne kavuşuyorsun. Hayatta en önemli değer özgürlüktür. Bundan sonra sonsuza kadar mutlu bir hayat yaşaman dileğimdir. Gerisi nasılsa gelir #Deniz Seki İyi geceler…

Gonca Vuslateri

Bitti Denizim… Sular çekildi. Geriye deniz yıldızları kaldı. Ne köpekbalığı, ne ürkütücü balıkçılar, ne zorlu dalgalar… Geçti hepsi. Sevenlerin sana kavuşuyor. Bu son gecende tüm tecrübene sağlık diyeceğimiz bestelerinle geliyorsun. Sesini çok özledik. Haydi buluşalım, sarılalım minnoş yüreklim, pamuk ellim. Biricik, zamansızca birbirimize kavuşup dertleştiğim güzel sohbetli, güzel yürekli insan… Allah kurtardı…

Pınar Altuğ Atacan

22 sene önce tanıdım seni Pop Show’da… Ben sunucu sen yarışmacıydın. Sonra yollarımız yine kesişti, arkadaş olduk, dost olduk. Yarın büyük gün, heyecanla seni bekliyorum.

Cezaevinden çıkınca ilk bunu yapacak!

İLİŞKİLİ HABER

Cezaevinden çıkınca ilk bunu yapacak!
Deniz Seki tahliyesini 2 saat erteletti

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Seki tahliyesini 2 saat erteletti
Deniz Seki tahliye oldu

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Seki tahliye oldu

BİR YORUM YAPIN 1

misafir 6 yıl önce

Eyvah eyvah simdi bu butun tv kanallarini dolasir,kitap yazar ,dizi teklifi alir,hayat dersleri vermeye kalkar biride cikp demezki sen hangi suctan yattin ve utanmadan bide tvlere cikiyorsun.