Çılgın Sedat oğlu için savcılığa başvurdu

Şarkıcı Çılgın Sedat, engelli oğluna sosyal medyadan hakaret eden kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Önceki gün kendisini takip eden bir sosyal medya kullanıcısının spastik engelli oğluna hakaret etmesinin ardından çileden çıkan Çılgın Sedat, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nda suç duyurusunda bulundu.

Ünlü şarkıcı, oğluna hakaret eden kişinin yakalanması için yasal zeminde her türlü mücadeleyi vereceğini söyleyerek, Instagram hesabından yaptığı paylaşımın altına, “Bedeli, sonu nereye varırsa varsın bu işin peşini bırakmayacağım. Reklam yapıyor diyen zihniyet dahil, aileme özellikle hiçbir şeyden haberi olmayan masum kuzuma dillerini uzatanların adalet cezasını verecek” notunu düştü.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 8

Emin Uslu 6 yıl önce

Allah o yavruya şifalar nail eylesin... Sedat kardeşim! cennetin adresi senin o güzel bakışlarında yer alır..Allah sabır versin.. sen bu vicdanı olmayan insan müsveddelerini var dahi sayma... senin yanınadyız..

Toplam 2 beğeni

tc murat 6 yıl önce

çakal çukal takımı bunlar sosyal medyada klavye canavarlığı yaparlar kendilrini adam zannederler sonuna kadar arkandayız sedat abi bunlar temizlenmeli

Toplam 2 beğeni

semra 6 yıl önce

bir röpportajını izlemiştim bir baba evladına bu kadar güzel gözle bakar..

Toplam 3 beğeni

mehmet künkül 6 yıl önce

YARADILANI HÖŞGÖR YARADANDAN ÖTÜRÜ, RABBİM size akıl fikir versinRABBİM senin gibi düşünen insanları islah etsin.GAKKOŞLAR DİYARINDAN SAYGILARIMLA FANATİK ELAZIĞSPOR TARAFTARI MEHMET KÜNKÜL

Toplam 3 beğeni

cetin 6 yıl önce

seninleyiz sedat. ayrıca çok sevimli bir çocuk. hakaret eden her kimse kesinlikle ruh hastası. cezasız kalmamalı

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun