Ünlü çiftten sürpriz karar!

2012 yılında boşanan Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi çifti geçtiğimiz günlerde tekrar bir araya gelmişti. Çiftin, tatil için gittikleri Miami'de evlendikleri iddia edildi

Beş yıl önce boşanan Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi çiftinin kızları Nazlı ile beraber tatile gittikleri Amerika'da yeniden nikah masasına oturma kararı aldığı iddia edildi.

Sanatçı Yengi'nin, tatile gitmeden önce eski eşi Bilginer'in ilk evlenme teklifi esnasında hediye ettiği 300 bin liralık tektaşı taktığı görülmüştü.

 

BİR YORUM YAPIN 11

Kazim 6 yıl önce

Ne kadar iyi. Toz pembe hayat

Toplam 1 beğeni

Murat 6 yıl önce

Degirmenin suyu nerden geliyor? Elin adami amerika senin londra benim gez gez bitiremiyor. Ama gsriban anadolu insanin bu ulkelere gitmeyi virakin vize vermek icin konsolosluklarinin onunden bile gecirmiyorlar. Bu iste vi bir vit yenigi var. Artik bi mason kulubune mi uye oliasi lazim bilmiyorum.

Toplam 3 beğeni

frt 6 yıl önce

taybaran kardeş çok gizemli konuşmuşsunuz valla...

Toplam 1 Beğeni

Taybaran 6 yıl önce

Amerkada yasiyorum isler yorucu vede agirdir.Elhamdulillah muslumanim Turk,um, namazimida kilar, orucumuda tutarim ayni zamanda 15 temmuz gazisiyim.Bilmediginiz konu vede kisiler hakkinda konsurken dikkatli olmanizi tavsiye ederim selamlar.

Toplam 2 Beğeni

Ali06 6 yıl önce

Hülle yapmışlarmı

Toplam 2 beğeni

32 ıspartalı 6 yıl önce

:))))) he çok bilirler ya

Toplam 0 Beğeni

erkut 6 yıl önce

cok mutlu olduk

Taybaran 6 yıl önce

Bende New york, da yasiyorum Turkiye,me gidiyorum, ordan dubai,ye ordanda bahas,a tatile gidiyorum. O kadarda abatmayim biraz para biriktirp birazda dil varsa herkez her yere gidebilir.

Toplam 4 beğeni

Kazim 6 yıl önce

Ne kadar para acaba bana göre olduğunu düşünmüyor um

Toplam 3 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun