Fikret Hakan'ın gerçek ölüm sebebi ne?

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden usta oyuncu Fikret Hakan'ın kızı Nursel Eroğlu ile konuşan sanatçı Onur Akay, Hakan'ın ölüm sebebinin kanser olmadığını yazdı.

Sanatçı Onur Akay, usta oyuncu Fikret Hakan'ın ölümü ardından Hakan'ın kızı Nursel Eroğlu ve yakın dostu Salih Güney ile konuştu. Akay, bu konuşmaların ardından Facebook hesabından Fikret Hakan'ın henüz kimsenin görmediği fotoğraflarını ve gerçek ölüm sebebini yayınladı.

İşte Akay'ın o paylaşımı:

" Bugün, yakın arkadaşım Fikret Hakan’ın manevi kızı Nursel Eroğlu ve değerli oyuncu Salih Güney’le telefonda konuştum. Nursel, “Fikret Hakan akciğer kanseri değildi. Doktorlar hiçbir zaman kanser teşhisi koymadı. Akciğerinde bir leke var dediler ve o lekeyi lazerle yok ettiler.” dedi. 

EVDE YERE DÜŞMÜŞ

Fikret Hakan, 21 Mayıs’ta evde yere düşmüş ve Nursel’i aramış. 32 yıllık hayat arkadaşı ise o sırada Bodrum’da bulunuyormuş. Fikret Bey, “Nursel ben düştüm hemen gel” demiş ve o da hemen apar topar yanına giderek ambulans çağırmış. Fikret Bey, Kartal Araştırma Hastanesi’nde yakın bir doktor arkadaşı olduğu için orayı tercih etmiş ve oraya gitmişler. Tahlillerin tamamı temiz çıkmış, ancak ateşi olduğu için hastaneye yatarak araştırmak istemişler.

KONTROL AMAÇLI GİTMİŞTİ

Geçtiğimiz Cuma günü taburcu olmuş ve geçtiğimiz Pazartesi günü eşi ile birlikte kontrol amaçlı hastaneye gitmiş. Ancak hastanede balgam nedeni ile nefesi tıkanmış. Hemen müdahale etmişler ama maalesef kurtaramamışlar. Nur içinde yatsın inşallah."

 

 

BİR YORUM YAPIN 1

Serkan Kabak 3 yıl önce

Vah vah tüh tüh