Harun Kolçak'a son veda

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta sanatçı Harun Kolçak son yolculuğuna uğurlanıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

62 yaşında hayatını kaybeden Kolçak, Teşvikiye Cami'nde düzenlenen cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanıyor. Kolçak'ın cenaze törenine hayranlarının yanı sıra, iş ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. 

Cenaze namazına katılan ünlülerden Çelik Erişçi, Kolçak hakkında övgü ile bahsederek, "Çok zarif barışsever, bütün ülkeye her zaman sevgi üzerinden söylemi olan bunu da şarkıları ile aktaran bir sanatçı, hepimizin başı sağ olsun. En son hastaneye yatmadan bir hafta on gün önce görüşmüştük. Hastane olmadığında daha iyiydi hastaneyi sevmiyordu.

Moralle yürütülen bir hastalıktı. Hepimiz gücümüz yettiğince moralini yüksek tutmaya çalıştık. Dediğim gibi en yüksek morali albümüne karşı gösterilen ilgiden aldığını düşünüyorum. Son bir buçuk 2 aylık süreç tamamen halkın duaları ile oldu. Hepimizin başı sağ olsun" dedi. 

Yeşilçam'ın usta oyuncuların Ediz Hun ise, "Çok üzücü. Burada hep beraber onu uğurlayacağız. Allah babasına sabır versin çok zor bir durum. Yaşı da oldukça ileride şu anda yaşayan bir efsanedir babası. Yaşayan en büyüğümüzdür. Çok mükemmel ve zarif bir insandı. 62 yaş bugün için önemli bir yaş değil" şeklinde konuştu.

Harun Kolçak hayatını kaybetti! İşte son paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Harun Kolçak hayatını kaybetti! İşte son paylaşımı
Eşref Kolçak: Yavrum çok erken gitti

İLİŞKİLİ HABER

Eşref Kolçak: Yavrum çok erken gitti

BİR YORUM YAPIN 0