Jolie'den büyük itiraf: Çocuklarımdan gizli...

Ünlü oyuncu Angelina Jolie verdiği bir röportajda boşanma sürecini anlattı.

Angelina Jolie, bir moda dergisine verdiği röportajda meslektaşı Brad pitt ile yaşadığı boşanma sürecini anlattı. Güzel oyuncu, "Çocuklarımdan gizli banyoda ağlıyordum" itirafında bulundu.

2005 yılından bu yana beraber olan çift, 2016 yılının Eylül ayında boşandı. 42 yaşındaki Jolie, boşanma sürecini şöyle anlattı; "Bu benim için hayatımın en zor zamanıydı, sadece havadan sudan şeyler konuşmak için bir araya gelen insanlar gibiydik."

"DUŞTA AĞLAMAK ÇOK ÖNEMLİ"

6 çocuk annesi olan Jolie, "Böyle durumlarda çocukların gözleri önünde değilde duşta ağlamanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Siz emin olmasanız bile onların her şeyin iyi olacağını düşünmeleri çok mühim." dedi.

"KENDİMİ EV İŞLERİNE ADADIM"

Boşanma süreci ve sonrasında çocuklarına tutunduğunu söyleyen Jolie, yeni bir eve taşınmanın kendisi ve çocukları için çok zor olduğunu anlattı. Güzel oyuncu sözlerine şöyle devam etti; "Hepimiz şu anda ailemizi bir arada tutabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ayrılığın üstesinden gelmek için kendimi ev işlerine adadım, çocuklarımla vakit geçirdim. Köpeklere baktım, bulaşıkları yıkadım ve çocuklarıma uyumadan önce masal okudum."

BİR YORUM YAPIN 1

Ahmet 6 yıl önce

Allah bu kadını islamla sereflendirsin,amin.

Toplam 4 beğeni