Demet Şener'den duygusal paylaşım

Eşi İbrahim Kutluay ile boşanma sürecinde olan Demet Şener, 9 sene önce kaybettiği babasına içine döktü.

Şener, babası Fikret Şener'in dokuzuncu ölüm yıldönümünde onun bir fotoğrafını paylaşarak adeta içini döktü. 

Demet Şener, "9 yıl önce bugün aramızdan ayrıldın aniden... Şu yaşadığım zor süreçte o kadar isterdim ki yanımda olmanı. Annem ve ben çok yıprandık. Sanki suçlu benmişim gibi bütün bunları yaşamak çok ağır geliyor. Bu dönemde yanımda 3-5 dostum, annem, Ayşe (çocuklarımızın ablası olarak başladı işe benim can yoldaşım oldu) Aslı hem avukatım hem kardeşim oldu, ağabeylerim, diğer avukatım Kezban Hanım dışında kimseler kalmadı. 

O 'dünürüm dünürüm' diye sarıldığınız aile de kalmadı. Ne garip değil mi dünya baba? Belki oralar daha huzurludur... En yakınım deyip sana bu kadar kötülük yapan da yoktur. Seni böyle yapayalnız bırakan da. 

Ama sen bu kızını o kadar güçlü o kadar gururlu yetiştirmişsin ki. Her şeyle başa çıkar bu kızın. Bir de beni çok seven ve destekleyen takipçilerim var arkamda. Kuzularıma seni, anılarımızı, İrem'le yaşadıklarımızı anlatıyorum. Bulunduğun yerde huzurla uyu babam... Bir her şeye rağmen iyiyiz ve çok daha iyi olacağız. Sen bana güç göndermeye devam et" dedi.

Şener'in yaptığı bu paylaşım hayranlarını da duygulandırdı. Takipçileri kendisini desteklendiğini belirterek Şener'e destek oldu. 

Demet Şener: "Ondan hediye istemem"

İLİŞKİLİ HABER

Demet Şener: "Ondan hediye istemem"
Demet Şener İbrahim Kutluay'a ateş püskürdü

İLİŞKİLİ HABER

Demet Şener İbrahim Kutluay'a ateş püskürdü
Demet Şener ve İbrahim Kutluay yine boşanamadı

İLİŞKİLİ HABER

Demet Şener ve İbrahim Kutluay yine boşanamadı

BİR YORUM YAPIN 1

Orhan veli 6 yıl önce

Güç gönderme one la öyle