Bülent Ersoy ile Banu Alkan sonunda ceza aldı!

Show TV'nin 'Dünya Güzellerim' adlı programında yer alan kavgalar sonunda kanalın başına dert oldu.

Show TV'nin Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy'un bulunduğu programı 'Dünya Güzellerim' isimli program kanalın ceza almasına sebep oldu. Sık sık birbirlerine giren Bülent Ersoy ile Banu Alkan, bu kezde giyim markaları yüzünden kavga etti.

Ersoy, Banu Alkan'ın marka giyinmekten söz etmesine sinirlenerek “Benim yanımda markadan bahsetmeyeceksin; çünkü bir tane marka giymedin. Tahtakale’den gelme kumaşlara sarınıyorsun” dedi. Ersoy'un bu çıkışı üzerine ikili arasındaki gerilim tırmandı.

RTÜK İNCELEMEYE ALDI

Alkan'ın “Ayıp ediyorsunuz” demesine daha da sinirlenen Ersoy; “Niye ayıp edeyim, gerçekler bunlar. Siz doğruları duymak istemiyorsanız, benim yanımda marka konuşmayın” dedi.

Ekran önünde yaşanan bu tartışmanın ardından birçok izleyici kanal ve program adına şikayette bulundu. Programı ve şikayet gerekçelerini inceleyen RTÜK, programda rahatsız eden diyalogların bulunduğunu tespit ettiğini açıkladı. Kanala reklam gelirinin yüzde 1'ine denk gelen 450 bin liralık ceza kesti.

Banu Alkan'ın pasaportuna el konuldu

İLİŞKİLİ HABER

Banu Alkan'ın pasaportuna el konuldu
Dünya Güzellerim hakkında karar verildi

İLİŞKİLİ HABER

Dünya Güzellerim hakkında karar verildi

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 20

Seyirci 6 yıl önce

Evlenme programları bu programdan çok daha kötü, ahlaki açıdan da başka bir çok açıdan da. Ama o programlar kaldırılmıyor, bu program onların yanında çok hafif bence.

Toplam 2 beğeni

Hasanbb 6 yıl önce

Maymunlar cehennemi. Yazıklar olsun. 15 sene önce televolelerden bıkmıştık şimdi maymunlar kanallarda cirit atıyor. Yorumcularında kafası bi milyon. Herşey aynı memlekette ve herşey süper çok şükür!

Toplam 3 beğeni

Mechul 6 yıl önce

Bunları görünce göz zevkim kaçıyordu, midem bulaniyrdu.

Toplam 1 beğeni

hako 6 yıl önce

Oyle kanala boyle tiyatro

Toplam 1 beğeni

Vanlı 6 yıl önce

Arkadaslar herseyden önce bizlerin yorum yapma hakkı var ama bir başkasına hakaret etme hakkımız yok. HATIRLATMA :Vanlı adı altında yapılan ikinci yorum (kısa olan ) şahsıma ait değildir saygilar

Vah,vah, 6 yıl önce

Kardeș sen kendini tek vanlimi zannettin türkiyede vah garibim vah,,,

Yorumların Tümünü Okuyun