Gamze Özçelik derneğine isim arıyor

Uzun zamandır Afrika'ya muhtaç çocuklara yardım için giden Gamze Özçelik bu girişimini bir derneğe dönüştürüyor.

Ekranlardan uzak durmayı tercih eden oyuncu Gamze Özçelik, vaktini Afrikalı yardıma muhtaç çocuklara ayırıyordu. Bulduğu her fırsatta yardım malzemeleri ile soluğu Afrika'da alan sanatçı, arkadaşlarıyla beraber bu isteklerini bir derneğe dönüştürme kararı aldıklarını açıkladı. 

Kendisi bir erkek evlat sahibi olan Özçelik, bu yardım projesine bir isim bulmak için sosyal medya takipçilerinden öneri istedi. Özçelik, kişisel hesabından şu notu paylaştı:  

“Çok heyecanlıyım. Verilen emekler, ulaşılan hedefler, güzel dualar, yolumuza yoldaş olmak isteyenler sayesinde iş dernekleşme seviyesine geldi. Ne mutlu. Ayrım yapmadan gücümüzün yettiği kadar mazluma ulaşabilelim, karşılıksız sevgiyi paylaşabilelim, sevelim ve sevilelim, yaşamanın tadına varalım diye yola çıkıyoruz. Bu kapı kalbi iyilik için atan, emek veren herkese açık olacak. Allah utandırmasın. Hadi şimdi beraber ismimizi bulalım. Türkçe ve İngilizce isim önerilerinizi heyecanla bekliyorum.”

Gamze Özçelik'ten gelinlik açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten gelinlik açıklaması

BİR YORUM YAPIN 9

Muttaki 6 yıl önce

Gamze Hanım maşaallah pek güzel çalışmalar yapıyor son yıllarda. Allah yolunu ve bahtını açık eylesin. Gönlüne göre versin her zaman.

Toplam 4 beğeni

GÜLAY GÜNEŞ 6 yıl önce

Çabada ,taktir de Allah'tan. onu böyle güzel bir yolla vesile eylemiş diğer yaratılanlara.Bize düşen gönülden destek vermek,fiili yardımcı olmak yapamıyorsak yayarak birliği güçlendirmektir.Allah vesile olan herkes den razı olsun.

Toplam 3 beğeni

NECO 6 yıl önce

Rabbim hayırlı işlerinde yardımcı olsun...Tebrikler.

Toplam 4 beğeni

komik 6 yıl önce

Gozluk kaclira gozundekki budailli goruscu olmus oyunun insanlari kandirmanin bi parcasi duygu somurusu bu tur kuruluslar somurgecilerdir uzak durun kendi hayrinizi kendi elinizle yapin bunlar reklam yapiyor sorsan iki dua bilmezler islami kendiler icin reklam olarak kullaniyor dikkat edin

Toplam 3 beğeni

Abdullah 6 yıl önce

Tevbe.67: Münafık erkekler ve münafık kadınlar birbirlerindendir (birbirlerinin benzeridir). Kötülüğü emredip iyiliği yasaklarlar, ellerini de sıkı tutarlar. Onlar Allah’ı unuttular; Allah da onları unuttu. Şüphesiz münafıklar, fasıkların ta kendileridir.

Toplam 0 Beğeni

mustafa 6 yıl önce

sen ne biçim konuşuyorsun. senin niyet okuyucu gözün mü var*önce türkçeyi doğru kollan. Allah niyetini halis eylesin

Toplam 2 Beğeni

Mümin 6 yıl önce

Beğenmiyorsan sen yap ya da sus....

Toplam 4 Beğeni

guney 6 yıl önce

rumuzun gibi komiksin.

Toplam 3 Beğeni

tekin 6 yıl önce

Kalbini mi yardın da baktın?Sen islamın neresindesin ve bugüne kadar insanlık için ne yaptın?Benim gözümde senin gibi kibirli ve ön yargılı insandan kat kat üstün birisi bu kadın.

Toplam 8 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun