Ünlü oyuncu Toprak Sergen Ege'ye yerleşti

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu, seslendirme sanatçısı Toprak Sergen, şehir hayatından uzaklaşarak Ege'de çiftlik kurdu.

SkyRoad dergisine röportaj veren oyuncu, çiftliği ve yaşantısı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Muğla Dalyan'a bağlı Eskiköy'de 'Yeni Adet' adından bir çiftlik kuran Sergen, çiftlik kurmaya nasıl karar verdiğini anlattı. 

Artık doğaya dönmenin vakti geldi diyerek sevenlerine seslenen Toprak Sağlam, "Hayalim uluslararası organik sertifika alabilmekti, aldık ve Ege'de ilk 10 arasına girdik. Benim dedem Ziraat Fakültesinde dekandı, bir anlamda onun manevi hatırası oldu. Adımın Toprak olmasının da sebebi bu" dedi.

"İnsanlar doğadan uzaklaştı"

Çiftlik kurmaya nasıl karar verdiğini anlatan Sergen, "İnsanların doğadan ve topraktan uzaklaştığını hepimiz biliyoruz. İnsanlar bir çiftliğin içine girerek ağaçları bitkileri hayvanları tanısınlar istedik.

Organik doğanın içinde yaşamak ne demek, kolay mıdır, zor mudur bunun testini de kendileri görmüş olsunlar"

İlk zamanlar köy sakinleriyle iletişim kurmakta zorlanan Toprak Sergen, çiftliğine gelen insanların vegan türü beslenmeyi ve asitli içeceklerden uzak durmalarını sağlıyor. 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

vatansever 6 yıl önce

ne guzel yapmissin Allah yardimcin olsunn

Toplam 1 beğeni

Küpeli 6 yıl önce

Bu herif küpeli mi ne ?

Toplam 2 beğeni