Atalay Demirci kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında? Biyografisi

FETÖ ile bağlantısının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan ve yaklaşık bir sene sonra serbest kalan Atalay Demirci kimdir? 2013 yılında katıldığı Yetenek Sizsiniz yarışmasındaki birinciliği bile şaibeli olan Demirci kaç yaşında?

Firari FETÖ sanıkları Hakan Şükür ve Enes Kanter’le olan yazışmaları neticesinde gözaltına alınıp ardından tutuklanan Atalay Demirci aslında kimdir? Uzun yıllar önce FETÖ’nün televizyon kanalı Samanyolu’nda da program yapan Atalay Demirci’nin biyografisi…

Atalay Demirci kimdir?

8 Temmuz 1976 Ankara doğumlu olan Atalay Demirci, adını 2013 yılında katılıp birinci olduğu “Yetenek Sizsiniz” yarışmasıyla duyurmuştur. Aslen Samsun’lu olan Demirci, sahneye ilk kez 30 Mayıs 1999 tarihinde çıkmıştır. Uzun yıllardır televizyon ve farklı programlarda stand-up ve sunuculuk yapan Demirci aynı zamanda şair, yazar ve oyuncudur. Medyaya ilk adım atması 2008 yılında Ankara Sanat Evi'ndeki gösterileriyle olmuştur. Birçok ülkede binlerce gösteri yapmıştır.

2008 yılında Ses Tv'de yayınlanan "Akıl Küpleri" adlı televizyon programında sunuculuk yapmıştır.

2011 yılında "Tetikçi Bedo" karakteri ile "Hop Dedik: Deli Dumrul" filminde yer almıştır.

2013 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasında yaptığı gösteri ile birinci olmuştur. Buradaki birinciliğini FETÖ bağlantısı ortaya çıktıktan sonra cemaatin oylarıyla elde ettiğini “2007 yılında Dünya Radyo'dan ayrılmama rağmen 2013 yılındaki 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında benim adıma cemaat tarafından oy kullanan şahısların olduğunu düşünüyorum" sözleriyle itiraf etmiştir.

atalay demirci kimdir

atalay demirci kimdir

Daha sonra Fethullah Gülen’e özel sergilediği gösterilerin görüntüleri de basına sızmıştır.

2013 yılında "Kel Alaka" adlı gösterisi ile sahneye çıkmaya başlamıştır ve gösterileri TV8’de yayınlanmıştır. Daha sonra 2014 yılında yine Tv8'de "100 Kişiye Sorduk" programını sunmuştur.

2015 yılında "Güvercin Uçuverdi" adlı filmde oynamıştır.

2007 yılında Neslihan Demirciyle evlenen Demirci, iki erkek evlat sahibidir.

BİR YORUM YAPIN 0