Cem Lokmanhekim kimdir? Ünlülerin takı tasarımcısı vefat etti!

Ünlü isimlere yaptığı takı tasarımlarıyla tanınan Cem Lokmanhekim kansere yeni düştü. Dün hayatını kaybeden Cem Lokmanhekim kimdir?

Sanat camiasının tanınmış isimlerinden Cem Lokmanhekim iki senedir kanser tedavisi görüyordu. Ünlü takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim 49 yaşında hayata veda etti. Vefat haberiyle sanat camiasını derinden sarsan Cem Lokmanhekim’in cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınacak ikindi namazını takiben 22.08.2017 Salı günü Mersin Şehir Mezarlığında defnedilecek.

cem lokmanhekim

cem lokmanhekim

Cem Lokmanhekim kimdir?

25 Eylül 1968 Mersin’de doğumlu olan Cem Lokmanhekim, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümü mezunudur. Asıl mesleği takı tasarlamak olan Lokmanhekim çocukluğundan beri bu işi yapıyordu. Üniversite mezuniyeti sorasında kendini geliştirmiş ve kendi koleksiyonlarını yapmaya başlamıştı. Aşk-ı Memnu takıları ve daha pek çok projede boy gösteren Cem Lokmanhekim birçok ünlüye de takılar tasarlıyordu. Dünyaca ünlü isimlere de takılar tasarlayan Lokmanhekim’in tasarımları 2009 yılından bu yana İstanbul Modern’de sergileniyordu. Nişantaşı’ndaki atölyesinde tasarımlar yapan Cem Lokmanhekim iki senedir mücadele ettiği kansere yenik düştü ve 49 yaşında olan sanatçı 20 Ağustos 2017 günü hayatını kaybetti.

Takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim hayatını kaybetti

BİR YORUM YAPIN 0