Karaca ve Akalın'ın arası bozuldu

Eskiden yakın dostluklarıyla bilinen şarkıcı Işın Karaca ve Demet Akalın'ın araları iyice açıldı. Karaca ve Akalın arasında sessiz gerginlik

Ünlü sanatçı Demet Akalın ve Işın Karaca'nın ilk olarak Karaca'nın 2016 yılında gerçekleşen düğününe Demet Akalın'ın gitmemesi ikilinin arasını bozmuştu. Ardından barışan eski dostların arası bir türlü eskisi gibi olmadı.

Son olarak ise Akalın, yaşadığı haciz işlemlerinin arsından kendisine geçmiş olsun demek için aramayan ünlü isimlerle arkadaşlığını bitirdiğini duyurdu. Akalın isim vermese de sosyal medya üzerinden ilk olarak Işın Karaca'dan manidar bir paylaşım geldi. Karaca, 'Değişik insanlar var aramızda' notuyla şu görseli paylaştı:

 “Herkes mi negatif, mutsuz ve kötülük olsun diye haddini aşarak konuşur? Ben mi anlamadım değişimin korkunçluğunu? Mutsuz olabilirsin. Ama bana bulaştırmazsan olmaz mı? Şükür yerine, küfür koyarsan olacağı bu.”

Bu paylaşımdan kısa bir süre sonra Demet Akalın'da kendi hesabından  “Ben düşmanıma yaşatmasın derim, birileri oh çeker! Ohhh çekene Allah bin beterini yaşatsın! Kıskançlık kötü şey. Ben ayaktayım şükür.” mesajını paylaştı.

Işın Karaca'dan Demet Akalın açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Işın Karaca'dan Demet Akalın açıklaması

BİR YORUM YAPIN 0