Tolga Çevik'ten romantik jest

Ünlü komedyen ve oyuncu Tolga Çevik, eşi Özge Çevik'e evliliklerinin 13.yılında romantik bir paylaşımla kutladı.

Komedyen Tolga Çevik, 13. evlilik yıl dönümlerinde eşi Özge Çevik'e Instagram hesabından teşekkür etti. İşte Çevik'in o romantik paylaşımı: 

"Öncelikle beni ;97 model arabam 68bin km'deyken ve evimiz kirayken seçtiğin,bana tahammül ettiğin, bana güzel bir hayat ve huzur ,yetmezmiş gibi iki de hayırlı evlat verdiğin, ikisini de ' Ay hayatım bakıcı şart' demeden, arkadaşların gezerken ,sen evinde, kucağında ,salladığın,doğururken 'Allah aşkına şu kadrajcı fotomuzu çeksin' diye moda deliliği yapmadığın,mutlaka her hafta orada burada gözükmemiz gerekir "evde bakıcı olmalıdır" demediğin ve ne olursam olayım beni ve evlatlarımızı sevdiğin için sana ayrı aşığım. Senin kıymetini bilmek bile insana haz veriyor. Birlikte nice 13 yıllara Özgiş hanım .Sene-i devriye'miz yuvamıza hayırlı olsun..."

 

BİR YORUM YAPIN 4

Kenan.. 6 yıl önce

Harika düşünceler. Biryerlere ince ince giydirmiş. Tabi anlayana. Birilerinin şöhretini kullanip medya maskarasi olanlara kapak olsun. Bir eşe ancak böyle anlamlı iltifat olur. ALLAH daim etsin.

Ofliahmet 6 yıl önce

Maaşallah.Allah cc bir ömür boyu mutluklar versin.

Toplam 4 beğeni

Hakan 6 yıl önce

Tüm kadınların okuması gereken bir yazı ve ilk defa bu kadının fotoğrafını görüyorum Tesekkurler hanımefendi bu zamanda senin gibi kadınlarda var dedirttigin icin

Toplam 5 beğeni

Ahmet 6 yıl önce

Bu adam da ünlü, yakışıklı değil ama milyonları var. Üstelik komedyen. Allah ayırmasın. Geri kalanlara da akıl fikir versin. Bu adamı örnek alsınlar.

Toplam 6 beğeni