Clooney: 'Her gün ağlıyorum'

Yaklaşık 3 ay önce ikiz bebek sahibi olan dünyaca ünlü oyuncu George Clooney, babalığı anlattı.

56 yaşındaki ünlü oyuncu George Clooney, ikiz bebek sahibi olduktan sonra ilk kez babalık hakkında konuştu. Yönetmenliğini üstlendiği Suburbicon filminin tanıtımı için Toronto Film Festivali'ne giden Clooney, baba olduktan sonra değiştiğini söyledi.

Clooney, isimleri Alexander ve Ella olan ikizlerinden daha çok ağladığını itiraf etti.  "Çocuklarım ağlamıyor" diyen ünlü oyuncu şöyle devam etti: "Ben onlardan daha fazla ağlıyorum. Günde dört defa ağlıyorum, çünkü çok yorgunum."

Yirmiden fazla çocuğun vaftiz babasıyım diyen Clooney, "Geçmişte birçok arkadaşımın çocuğuna vaftiz baba olmuştum. Neredeyse 20 çocuğun vaftiz babasıyım. Ama şimdi gerçek bir baba olmanın ne demek olduğunu anlıyorum. İkiz bebek sahibi olmak sadece işlerin ikiye katlanması anlamına gelmiyor. Bundan çok daha fazlası"

Çocuklarının günlük yaşantılarının yemekten ibaret olduğunu söyleyen oyuncu, biberonla süt vermekten başka bir şey yapmadığını ifade etti. Eşi Amal Clooney'nin anneliğine hayran olduğunu vurgulayan oyuncu, "56 yaşındayım ve bütün bunların olacağını hiç düşünmemiştim. Hayatımın sadece kariyerime odaklanarak geçeceğini düşünüyordum. Hatta bunu kabullenmiştim bile. Amal ile karşılaştıktan sonra bunun harika bir ilişki olduğunu düşünmeye başladım. Sonunda da aniden beni sürekli güldüren bu iki küçük bebek hayatımıza girdi" dedi.

 

BİR YORUM YAPIN 0