Kolçak: 'Selam bile vermiyorlar'

Muğla'da katıldığı Sinema Haftası Etkinliklerinde konuşan Eşref Kolçak, kendisine iş verilmediğini söyledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Usta oyuncu Eşref Kolçak, Bodrum'da düzenlenen Sinema Haftası etkinliklerinde konuştu. 90 yaşındaki oyuncu, "Bazı talebeler bizlere selam bile vermiyor. Bu bize çok büyük saygısızlık. Ben bu yaşımda bile ustamın elini öpmekten gurur duyarım." dedi.

Yaklaşık 20 yıldır sektörde iş bulamadığını söyleyen Kolçak, kendisine neden artık oynamıyorsunuz diye soranlara 'Bana iş vermiyorlar' açıklamasında bulunduğunu söyledi.

'BİZE SELAM BİLE VERMİYORLAR'

Kolçak, "Ben çok üzülüyorum. Şu bakımdan üzülüyorum, bizimle çalışmakla çok şey öğrenirler. Bazı talebeler bizlere selam bile vermiyor. Bu bize çok büyük saygısızlık. Ben bu yaşımda bile ustamın elini öpmekten gurur duyarım. Ben Türk'üm. Örf ve adetimi hiçbir zaman kaybetmiş bir insan değilim." 

BİR YORUM YAPIN 14

Hakan 6 yıl önce

Sen bir kendi geçmişine bak

Vatandaş 6 yıl önce

Eleştirinin dozunu kaçıran insanların yaşadığı memleketimde ne yazıkki eşref kolçak gibi değerli sanatçılar öldükten sonra değeri anlaşılır maalesef böyle.

Murat 6 yıl önce

Yalan deme 2004 te tamer karadağlının azra akınla oynadığı dizide musa uzunlar ve karadağlının babaları rolündeydin

Toplam 1 beğeni

Heh 6 yıl önce

Oldu oldu...bir rolle..

Toplam 4 Beğeni

Blt 6 yıl önce

KOLÇAK ;Ben bir Türküm örf ve adetimi hicbir zaman kaybetmedim Kimse bu sözu algilamamiş da Hemen ELEŞTİRİ Siz bi kendinize bakin be

Toplam 3 beğeni

Blt 6 yıl önce

Burda namazdan niyazdan bahsedenler bile bu adam kadar Ahlakli deyil bence ÖÑCE AHLAK . Vede iyi bir müslüman olmak icin ÖNCE İYİ BİR İNSAN OLMAK GEREK

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun