Hazal Filiz Küçükköse kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Deniz Yıldız'ı dizisinin setinde tanışıp, 2014 yılında dünya evine girdiği eşi Tuan Tunalı ile boşanma söylentileri ile gündemde olan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse kimdir? Başarılı oyuncu Hazal Filiz Küçükköse kaç yaşında? İşte, Hazal Filiz Küçükköse'nin biyografisi...

Hazal Filiz Küçükköse kimdir?

9 Şubat 1988 yılında Mersin’de dünyaya gelen Hazal Filiz Küçükköse; Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü'nü kazanmış ancak buradaki eğitimini yarıda bırakarak tekrar sınavlara hazırlanmıştır. Şuanda Ankara Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencisidir. 2014 yılında Deniz Yıldızı dizisinde rol arkadaşı olan Tuan Tunalı ile evlenen başarılı oyuncunun, şimdilerde eşiyle boşanacakları iddia ediliyor.

hazal filiz küçükköse boşanıyor

hazal filiz küçükköse boşanıyor

Uzun yıllardır oyunculuk yapan Küçükköse aynı zamanda modellikle de uğraşmaktadır. Deniz Gökçe, Deniz Erdem Eric Morris Teknikleri, Çetin Sarıkartal gibi kişi ve kurumlardan özel oyunculuk eğitimi alan Hazal Filiz Küçükköse ilk rolünü 2010 yılında günlük dizi Deniz Yıldızı ile oynamıştır. Kariyerine günlük dizilerden devam eden oyuncu daha sonra yıllardır ekranlarda olan Beni Affet dizisi kadrosuna dâhil olmuştur. Dizide Leyla karakterini canlandıran oyuncu başarılı performansı sayesinde büyük beğeni yakalamıştır

2015 yılında yayın hayatına başlayan, başrollerinde Neslihan Atagül ve Burak Özçivit gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kara Sevda dizisinde Zeynep karakteriyle oldukça beğenilmiştir.

hazal filiz küçükköse

hazal filiz küçükköse

Yıldızını parlatan Kara Sevda’dan sonra 2017 yılında Rüya dizisiyle ilk başrol deneyimini tatmıştır. Ceyhun Mengirlioğlu ile başrolü paylaştığı dizide "Elif" karakterine hayat vermiştir.

Başarılı oyuncu ayrıca Kalbim Seni Seçti, Ustura Kemal, Uçurum, Günahkâr, Alın Yazısı, Adını Feriha Koydum gibi pek çok dizide rol almıştır.

2016 yılında MGD 22. Altın Objektif Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olmuştur.

Rol Aldığı Yapımlar;

-Rüya

-Kara Sevda

-Günahkâr

-Uçurum

-Ustura Kemal

-Beni Affet

-Alın Yazısı

-Adını Feriha Koydum

-Kalbim Seni Seçti

-Deniz Yıldızı

BİR YORUM YAPIN 0