Çağla Şıkel: Kötü davranıyorlar

Ünlü manken Çağla Şıkel, New York Moda Haftası'nda yaşadıklarını anlattı.

Özge Ulusoy ile Çağla Şıkel, Hakan Akkaya'nın 12 Eylül'de New York Moda Haftası’nda düzenlediği ‘Hepimiz Biriz ve Aynıyız’ adlı defilesinde yabancı mankenlerle podyuma çıkmıştı.

Çağla Şıkel, Formsante dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şıkel verdiği röportajda şunları söyledi: Özge’nin yanımda olması çok iyi geldi. Bana 'çok heyecanlısın, beni de geriyorsun' dedi. Benden önce podyuma çıktı. Yürüyüşü bitirdiğinde elleri buz kesmiş, titriyordu. Amerika’da insanlar çok katı, duygusuzlar ve kötü davranıyorlar. Asla New York’ta yaşayamam. Ülkemde o kadar çok sevgi görüyorum ki, soğuk insanların arasında yapamam. Resmen 'Sana ihtiyacımız yok. Dön git ülkene' tarzında davranıyorlar.

Çağla Şıkel, 1998 yılında yurtdışında mankenlik teklifi aldığını ancak reddettiğini söyledi. Şıkel, "Belki dünya çapında tanınacaktım ancak Türkiye’deki kadar mutlu ve huzurlu olmayacaktım" dedi.

BİR YORUM YAPIN 2

Gulumse 6 yıl önce

Gulumse alcak gonullu ol, new York da aynisini gorursun. Turkiye de ki hava ile yuruyemezsin. Turkiye deki ilgiyide goremezsin.

Erkek ce (Özet) 6 yıl önce

Çok ayıp etmiş ler. Boşver gel sana ihtiyacı olmayan utansın .

Toplam 7 beğeni