Fatma Girik kanser mi?!

Türk Sinemasının usta isimlerinden Fatma Girik, uzun yıllar sonra ilk kez konuştu.

74 yaşındaki usta sanatçı Fatma Girik, hakkında çıkan 'kanser oldu', ' öldü ve sessiz sedasız gömüldü' haberlerinden sonra ilk kez Posta gazetesine konuştu. Önce sağlığı hakkında açıklama yapan Fatma Girik, kanser olmadığını yaşının getirdiği tehlike arz etmeyen ufak rahatsızlıkları olduğunu söyledi.

Girik, uzun süredir ekranlardan uzak kalmasının sebebini şöyle açıklıyor: "Film teklifleri geliyor sürekli ama bir insan ya çok sevdiği için yada para için oynar. Seyredilmeyecek bir filmde rol almam. Kendim bile izlemeyeceğim bir film için neden risk alayım?"

Usta sanatçı, bir dönem Kanal D'de 'Söz Fato'da' isimli programıyla herkesi geride bırakarak reyting rekortmeni olmuş ve aynı dönem 178 milyar vergi ödeyerek vergi rekortmeni olmuştu.

Fatma Girik, şimdi ki serveti şöyle anlattı: "Evim orta sınıf. Bir arabam, 20 yıl önce aldığım bir küpe ve yüzüğüm var. Annem var. Bir servetimi daha açıklayayım: 17 kedim ve 5 köpeğim...." 

Bahar Öztan ameliyattan çıktı! İşte son durumu

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Öztan ameliyattan çıktı! İşte son durumu
Kıvanç Tatlıtuğ komşularını bezdirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ komşularını bezdirdi!
Nurgül Yeşilçay konuşmadan 250 bin TL kazanacak

İLİŞKİLİ HABER

Nurgül Yeşilçay konuşmadan 250 bin TL kazanacak

BİR YORUM YAPIN 8

cakmak 6 yıl önce

kedi kopekle ugrasacagina bir ogrenci okut daha hayirlidir

Toplam 4 beğeni

Nilgül öztürk. 5 yıl önce

Nerden biliyorsun çocuk okutmadığını.ben bir dönem yazlıkta tanıdım.çocuk da okutuyordu.onlara Annelik te yapıyordu.okadar iyilik sever ve dürüst bir insan tanımadım ben.

Toplam 0 Beğeni

Diyarbekirli 6 yıl önce

Yüzyetmişsekizbin vergi verdiğine göre en az 2 milyon kadar gelir elde etmiş hanım teyze.o paraları nerede yediğini Allah sorar sormasına da,islama olan düşmanlığının hesabını nasıl verecek girik hanım

Toplam 6 beğeni

Adem paşa 6 yıl önce

Arkadaş ıslam tarihi kuran -ı kerim hakkında ne biliyorsunuz da cehenneme gidecek diyorsunuz haksızlığa adaletsizlige yolsuzluğa zulme karşı ne kadar karşı durdunuz hıc bu ülkede yaşanan işsizlik eğitimde öğretimdeki yetersizlik adaletsizlik için bu sanatçıların sporcuların devlet kademesinin en yüksek yerindeki yöneticilerin adaletsizlige karsi suskunluğu yolsuzluğa zenginlerin adaletsizliklerine yoksulluğa fakirlige çözüm bulunmadikça ne müslümanı ne cenneti ne cehennemi iki yol vardır hayatta ya zenginlerin haksızlıklarınahaksızlıklarına boyun eğer ķole olursun ya da onların haksizliklarinahaksızlıkların direnmek için

Toplam 0 Beğeni

Real yorumcu 6 yıl önce

Sanki çektiği her filim gişe rekorları kırmış gibi konuşuyor. Ama türk dünyası seni güzel hatırlayacaktı lakin o taraflı yayınları yaptıktan sonra ölmüşsün yaşamışsın cok da girik...

Toplam 5 beğeni

Hayri 6 yıl önce

Kuran kurslarında yolsuzluk arayıp haber yapıyordunuz. Az kaldı esas sorguya...Zaman ne kadar hızlı geçiyor.

Toplam 7 beğeni

Emin A 6 yıl önce

Şişlş belediyesinden bir şey kalmamış. Haydan gelen huya gider.

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun