Ünlü oyuncunun son halini görenler gözlerine inanamıyor!

Bir dönemin en ünlü ve güzelliğiyle ikon olan oyuncusu Catherine Zeta Jones, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen bir etkinlikte objektife takıldı. Ünlü oyuncunun son halini görenler ise estetikli son halini eleştirmekten geri durmadı. İşte, bir zamanlar güzelliği ile ortalığı kasıp kavuran güzel oyuncu Catherine Zeta Jones'un son hali...

catherine zeta jones estetik

catherine zeta jones estetik

Galler doğumlu aktris Catherine Zeta Jones, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen bir etkinliğe katıldı.

Siyah elbisesiyle formda görünen Jones, yüzüne yaptırdığı estetik operasyonlar nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu.

Catherine Zeta Jones kimdir

Catherine Zeta Jones kimdir

Catherine Zeta Jones kimdir?

Catherine Zeta Jones, 25 Eylül 1969 tarihinde İngiltere'de Galler'in bir balıkçı köyünde doğmuştur. 13 yaşında ilk büyük deneyimini bir West End yapımı olan "Bugsy Malone" adlı bir müzikalde gerçekleştirdi. 16 yaşına geldiğinde David Merrick'in " 42nd Street " adlı oyununda başrol oynadı.

1992 yılında ABC kanalının sevilen filmi " The Young Indiana Jones Chronicles "da kalıcı bir rol kazandı. 1992 yılında Marlon Brando ile "Christopher Columbus: The Discovery" filminde oynadı. 1996 yılında da Billy Zane ile "The Phantom"da rol aldı.

Bu sırada ünlü yönetmen-yapımcı Steven Spielberg'in dikkatini çeken Catherine Zeta Jones, ilk ciddi başarısını Antonio Banderas ve Anthony Hopkins gibi dev oyuncularla birlikte 1998 yılında oynadığı "The Mask of Zorro" adlı film ile yaptı. Ardından Sean Connery ile birlikte "Entrapment" adlı filmin başrolünü paylaştı.

2009 yılında başrollerini Catherine Zeta Jones ve Justin Bartha'nın paylaştığı "Aşkın Yaşı Yok / The Rebound" filminin Türkiye çekimlerinde oyuncu Saadet Aksoy da küçük bir rol aldı.

Catherine Zeta Jones, 18 Kasım 2000 tarihinde sinema oyuncusu Michael Douglas ile evlendi. 2013 yılında boşandılar. Dylan Michael ( d.8 ağustos 2000) ve Carys Zeta (d.20 nisan 2003) adında iki çocuğu vardır.

BİR YORUM YAPIN 6

ohooo 6 yıl önce

Siz bizim kizlari gorun.dogal vucutlarini bozmaya bayiliyorlar.ben sirf estetik ameliyati parasi icin fabrikaya girip iscilik yapan kizlar tanidim.ne olmus yani dudagini iki cm daga kalin gostermesen.kaslarina lazer yaptirip dovme yaptiriyorlar.igrenc gorunuyor.bu kadinda o kadar abarti yok.

Toplam 1 beğeni

Biri 6 yıl önce

Ne var bunda eleştirilecek anlamadım. Her sezon başı Müge Anlı eski sezon görüntüleri ile açıyor. Değil bir sene altı ay içinde bile ne kadar değiştiğini görüyoruz. Bu demek değil ki kadın çirkinleşti, buruş buruş oldu. Alakası yok. Hâlâ güzel. Bu kadın da gayet normal bir görünüme sahip. Hangimiz gün geçtikçe gençleşiyoruz?

Toplam 2 beğeni

Samet öğül 6 yıl önce

Her nefis ölümü tadacaktır. Ne güzellikler toprağın altında çürüdü bakılmaz hale geldi. Mesele şu fani dünya hayatında ALLAH in emrine göre yaşamak. Allah bize istikamet Nasib etsin

Toplam 6 beğeni

Eyt 6 yıl önce

Cennet de bütün insanlar 30 yaşında olacak deniyor. Yine güzel , güzel olacak.

Toplam 1 beğeni

Özet 6 yıl önce

Çocuğu kız ise anası gibi güzel olur.

Toplam 1 beğeni

Türkiye 6 yıl önce

Boşver Catarina yı bizim Fahriye evcan imiz var.

Toplam 1 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun