Dora Ercan o mirası reddetti!

Sunucu Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan, teyzesinin mirasını reddetti.

Filiz Aker, sevilen sunucu Vatan Şaşmaz'ı bir otel odasında öldürdükten sonra kendisi de intihar etmişti.

Yiğeni Dora Ercan, teyzesi Filiz Aker'in mirasını reddettiğini şu sözlerle açıkladı:

"İkisi için de her ezanda dua ediyor, teyzem için özellikle af diliyorum. 40’larında mevlit de okuttum. Ayrıca o olaydan sonra uzun süre ağlama nöbetleri geçirdim, psikolojik destek almak zorunda kaldım. Çünkü sosyal medyadan sürekli hakaret içeren mesajlar geliyordu. Teyzeme ait eşyaları karakoldan alamıyoruz. Çünkü dört mirasçısı var. Üç dayım, bir de ben... Dayılarımdan biri cezaevinde olduğu için işlem yürütülemiyor. Zaten reddi miras yapıyorum. Teyzemin parasıyla puluyla ilgilenmem. Ama adına çeşme yaptırmak istiyorum. "

Çınar ağacı yaprağının faydaları

İLİŞKİLİ HABER

Çınar ağacı yaprağının faydaları

BİR YORUM YAPIN 5

Gariban 6 yıl önce

Ezanda dua, mevlit, çeşme... falan.

selami 6 yıl önce

sabah ezaninj duyuyor mu

Ali 6 yıl önce

Sen önce kendin için dua et. Bırak teyzeni

Toplam 3 beğeni

ali 6 yıl önce

Bizi bu iyimser haller bu hale getirdi. Gorunen köy kılavuz istemez. Onlar bizi gordugunde her türlü hakareti yapar ama biz korkak muslumanlar ses cikarmayiz. Bide onlara da laf soyletmeyiz. O yüzden Filistin arakan ırak Suriye mısır vb bu haldeyiz. Kafire munafiga iyi niyet ama muslumana darbe ve sırtından vurma....

Toplam 0 Beğeni

alper 6 yıl önce

Yanlis konusuyorsun kardesim. Seytan aleyhillamenin dustugu hataya sakin dusmeyelim. Kimin ne oldugunu Allah cc bilir. Mu'min mu'mine dua eder. Insan kendine gunahkardir fakat baskasina etiği dua gunahsizdir. O yuzden sen de bu insan icin ve benim icin de hayr duani et rabbim seni de beni de muvaffak eder insaallah. Amim.

Toplam 9 Beğeni