Selami Şahin'den Sezen Aksu'ya şok itiraf!

Usta sanatçı Selami Şahin, Sezen Aksu'nun kariyerinde 'Minik Serçe' lakabıyla önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Bir müzik blog'u ’Pop Bizde’yle röportaj yapan usta sanatçı, geçmiş yıllara ait bir anısından bahsederek Sezen Aksu hakkında gurur duyduğu açıklamalarında bulundu.

"Unkapanı'nda Şahinler Palak'ın kayınçosu, Selami’ciğim, ara verdiğin zaman seni biriyle tanıştıracağım. İzmir’den biri. Sesini dinler misin Sezen Hanım’ın?’ dedi " 15 dakika sonra bitiyor, yemek arası vereceğiz dinlerim tabii' diye cevap verdim. Yemek arası verince ‘Buyrun girin, ne tür okuyorsunuz’ diye sordum. ‘Batı müziği ve Türk müziği okuyorum’ dedi. Bir Türk müziği okudu ve arkasından batı müziği okudu. Duyduğum anda ‘Allah Allah!’ dedim ve Şahinler Plak’ın kayınçosuna ‘Bu kıza hemen kontrat yapın ve albüm yapın. İnanılmaz bir şey, hasta oldum’ dedim. Tahlilim nitekim doğru çıktı. Benim ‘Sen Sevdalı Ben Belalı’ isimli bir şarkımı okudu ve bu benim için büyük bir şereftir.  Çünkü benim için önemli ve en eskimeyen dostum. O ses Allah vergisidir. Bestecilik hayatına da girdi. Helal olsun. Gurur duyuyorum onunla" diyerek söylerini noktaladı.

Musayeva: Tolga aylık 500 lira bile veremiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Musayeva: Tolga aylık 500 lira bile veremiyor!
Sibel Can'ın sırrı ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Sibel Can'ın sırrı ortaya çıktı!
Alişan 1 milyon TL'lik teklifi reddetti!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan 1 milyon TL'lik teklifi reddetti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0