En yetkili isim açıkladı: Çocuklar Duymasın...

Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşan 'Çocuklar Duymasın' dizisinin senaristi, final iddialarına son noktayı koydu.

Kanal D ekranlarına yeni kadrosuyla dönüş yapan 'Çocuklar Duymasın' dizisinin final yapacağı iddia edilmişti. Sevenleri ise bu haberin gerçek olup olmadığını merak ediyordu.

Dizinin senaristi Birol Güven kişisel twitter hesabından yeni bölümün fragmanını paylaştı. Güven, yaptığı paylaşıma "Çocuklar Duymasın her pazar Kanal D'de" notunu yazdı.

Birol Güven'in paylaşımına gelen "Final söylentileri doğru mu acaba?" sorusuna ise, " Bizim haberimiz yok." yanıtını verdi.

Nihat Doğan çıldırdı! 'İstemiyorsanız Gideyim...'

İLİŞKİLİ HABER

Nihat Doğan çıldırdı! 'İstemiyorsanız Gideyim...'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 16

Akikala 6 yıl önce

Bence insanlığa hiç bir şey katmayan bir senaryo meltem karakteri anneanne olmuş hala romantiklik peşinde ne istediğini bilmeyen şımarık kadının teki tabi insan maddi manevi herşeye sahip olunca yetmiyor

İnci 6 yıl önce

Dizinin yıllardır fakat son iki aydır çok sıkıcı dalga geçiliyor sanki

Nigar Akbal 6 yıl önce

Cocuklar Duymasını zevkle izlemek istiyoruz. Ama cok saçma artık yeter bitirsinler Duygu meselesini artık izlemeyi birakacagiz..

Toplam 1 beğeni

Orhan Zengül 6 yıl önce

Bıukadar saçma sapan aptal bir senaryo görmedim eski çocuklar duymasını izliyorum muhteşem ama bu yeni bölümde ki saçmalıkları izlemiyoruz

Abdurrahman 6 yıl önce

Ben ailece izlemiyorum.İzleme ihtiyacı da hissetmiyorum.Tv de görünce kanal zaplıyorum .

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun