Nur Yerlitaş'tan skandal sözler!

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, katıldığı bir doğum günü partisinde "Şehitler mehitler aman yeter" diyerek büyük tepki topladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz akşam arkadaşının doğum günü partisine katılan Nur Yerlitaş, bir ara ınstagram hesabında canlı yayın yaparak, skandal sözler söyledi.

Yerlitaş, görüntülerde şarkıcı Serkan Kaya'nın eşi Ayşegül Kaya ile konuşuyor. Konuşmayı bitirdikten sonra ünlü modacı, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullandı.

Nur Yerlitaş tepkilere yanıt verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Nur Yerlitaş tepkilere yanıt verdi!
Nur Yerlitaş'tan beklenen özür geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Nur Yerlitaş'tan beklenen özür geldi!

BİR YORUM YAPIN 4

esesliii 6 yıl önce

yerlitaşşş bizim için bittinizz..onun yanında olan santçılardaaaa....

esesliii 6 yıl önce

milyonlarca özür bile dileseniz...o şehitlerimiz sizi asla afetmeyecek.......yerlitaşşşşş

Toplam 1 beğeni

esesliii 6 yıl önce

ben 52 yaşında 2 çocuk sahibi olan anneyimm..rabbim kimseye evlat acısı vermesinn..şehitlerimiz damar noktamm..onlar gece gündüz.dağ bayır bizleri korurken. rahat uyuyabiliyoruz..her şehit haberinde kahroluyorumm..nur yerlitaşş.böyle sözler çocukların ağzından bile çıkmazz..siz kim oluyorsunuzda haddinizi aşıyorsunuzz...ama doğruu siz nerden bileceksiniz evladııı.....evlat kıymeti bileceksinizz...heleki şehitlerimizz...onların anaları babaları kardeşleri çocuklarııı düşünemiyorum bileeee...yazıklar olsun sizeeeee...bence bu vatanın evlatlarına ait türkiyemizz..siz burda yaşamıyı bile hak etmiyorsunuzz... çok üzgünümmm..

Toplam 2 beğeni

Kürt erdal 6 yıl önce

Lanet olsun senin gibilere. Eğer yaşıyorsan o şehitler mehitler diye pervasızca, küstahça alaya almaya çalıştığın vatan evlatları sayesindedir bu. Lanet olsun sana ve seni izleyip prim yaptıranlara...

Toplam 8 beğeni