Çukur dizisinin setinde hırsızlık!

Başrolünü Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Rıza Kocaoğlu'nun paylaştığı Çukur dizisinin çekimlerinde hırsızlık olayı yaşandı.

Çukur dizisinin Ümraniye'deki setine giren hırsızlar, bir araçtan 300 bin TL değerindeki ses tesisatını çaldı. Hırsızlık şebekesi film gibi bir operasyonla yakalandı.

Prodüksiyon şirketinin sahibi Kemal Çetin Öztep, cihazlarının bir hırsızlık şebekesinin elinde bulunduğunu öğrendi. Öztep daha sonra şebeke üyelerinden birine ulaşarak cihazları satın almak istediğini söyledi. Şebeke üyesi ile buluşmaya ayarlayarak durumu polise bildirdi.

Polislerin tedribiyle gerçekleşen buluşmada şebeke üyesi Yılmaz A. göz altına alındı. Ses tesisatının faturasını savcılığa sunarak kendisinin olduğunu ispatlayan Kemal Çetin Öztep'e, cihazları teslim edildi.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0