Usta oyuncuya cevabını verdi!

Hande Erçel'in aldığı 'En iyi komedi kadın oyuncu ödülü' bazı isimler tarafından birtakım eleştirilere konu olmuştu. Yapılan eleştirilere ise yanıt şöyle geldi...

44. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alan birçok ünlü isim arasında güzel oyuncu Hande Erçel de vardı. 'En iyi komedi kadın oyuncu ödülü'nü almaya hak kazanan Erçel'in bu ödülünü anlamsız bulanlar olmuştu. Bu kişilerden birisi de Demet Akbağ olmuştu. Kelebek Yazarı Cengiz Semercioğlu, usta sanatçı Demet Akbağ'a ise şöyle cevap verdi:

''Hande’nin komedi oyuncusu olmadığı eleştirisinde çok haklı ama yanıldığı bir nokta var. 
Çünkü Hande Erçel, “En İyi Komedi / En İyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncu” ödülünü aldı. Komedi ve romantik komedi dizilerinin sayıları az olduğu için bu iki kategoriyi birleştirdik, daha önce de yazıldı bu. 
Hande Erçel’in rol aldığı Aşk Laftan Anlamazda bir romantik komedi dizisi...
Aynı kategoride dizi ödülünü Güldür Güldür, erkek oyuncu ödülünü ise Çağlar Çorumlu aldı...Bir kez de buradan yazayım sevgili Demet Akbağ...''

Çocuklukta depresyon görülür mü?

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklukta depresyon görülür mü?
Kıyafetlerle ilgili pratik bilgiler

İLİŞKİLİ HABER

Kıyafetlerle ilgili pratik bilgiler
Fahriye Evcen'e bel fıtığı teşhisi kondu

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'e bel fıtığı teşhisi kondu

BİR YORUM YAPIN 7

nevzat 6 yıl önce

yorumları okudumda bakıyorum eleştiriler hep bayanlardan gelmiş acaba neden . güzel olması o kadının sucumu daha çok genc hatalar kusurlar olabilir ilyas salman.rahmetli kemal sunal ayşen gurudağ demet akbağ vs bu sanatcılar cirkinlikleriyle meşhur oldular sayısız ödüller aldılar cirkin diyerek kimse eleştirmedi hep onlarla güldük güldürdüler. güzel olan herşeyi sevelim saygı duyalım budur doğru olan bence.

Deniz 6 yıl önce

Çok tatlı bi kız Hande Erçel ödül aldıysa da hak etmiştirde almıştır

Toplam 3 beğeni

pelin 6 yıl önce

Ödül vermek için kategori uydurulmus Demet Akbağ sonuna kadar haklı o güldürdü de biz mi fark etmedik? Romantik Komedi dizisi en iyi kadın oyuncu oduluymus asıl komedi bu durum.

Toplam 6 beğeni

naz pirlanta 6 yıl önce

ask laftan anlamaz dizisi reyting bile yapmadi.neden kimse acikca soylemiyor sponsorlar kim ise veyahut kimlerin torpili varsa onu destekliyoruz demiyorlar.ben bu toreni izlemedim bile.dirilise yapilan saygisizlik unutulamaz.

Toplam 4 beğeni

Normal 6 yıl önce

80 milyon insan, aynı yöne bakmaz, aynı yöne doğru yörümez .

Toplam 4 Beğeni

Nur 6 yıl önce

Bu kızın gorselliginden başka biseyi yok

Toplam 7 beğeni

Cok bile. 6 yıl önce

Allah güzel yaratmış. Suçu ne?

Toplam 4 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun