Dilay Korkmaz kimdir? Kaç yaşındadır?

Star TV’de yayınlanan Star Life programının başarılı sunucusu Dilay Korkmaz’ın adını son zamanlarda Demet Akalın ile yaşamış olduğu gerginlikle sıkça duymaktayız. Peki Dilay Korkmaz kimdir? Hayatı ve biyografisi…

2010 Miss Turkey 4. Olarak tanıdığımız Dilay Korkmaz, şimdiler de Star Tv ekranlarında Star Life program sunuculuğunu üstlenmektedir. Ünlü şarkıcı Demet Akalın geçtiğimiz günlerde kendisine Twitter hesabından ''Starlife bu sunucu kızı çok aramış mı ya direk zapp'' göndermesi yapmıştı. Bunun üzerine gerilen ikili merak konusu haline geldi.

Dilay Korkmaz kimdir?

Dilay Korkmaz, 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Gazi Üniversitesi Muhasebe Bölümü mezunu Dilay Korkmaz bu dönemde Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Mehpare Çelik’ten diksiyon dersleri ve Başkent İletişimde Spikerlik ve sunuculuk eğitimleri almıştır.

Dilay Korkmaz, 2010 yılında Miss Turkey yarışmasında yer almış ve yarışmayı 4. olarak tamamlamıştır. Yarışmanın ardından Çin’de Miss İnternational yarışmasına katılın 80 ülke mankeni arasından ilk 15’e girerek büyük başarıya imza atmıştır.

2017 yılında “Karımı Gördünüz mü?” adlı sinema filminde oyuncu olarak yer almıştır.

Dilay Korkmaz, şimdiler de Star TV ekranlarında yayınlanan Star Life programının sunuculuğunu üstlenmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0