Hande Yener konserinde ortalık karıştı!

Ünlü sarkıcı Hande Yener'in yılbaşı akşamı konserinde 2 kapasiteli salona 4 bin kişi bilet alınca izdiham yaşandı.

İstanbul'da bir otelde yılbaşı gecesi sahne alan Hande Yener'in konserine, iddiaya göre organizatör 2 bin 800 kapasiteli salona, 4 bin 500 bilet satışı yaptı.

Konser saatlerinde salona giremeyenler ile organizatör arasında kavga çıktı. Otelin güvenlik görevlilerin girmesiyle biten kavga sonrasında organizatör gözaltına alındı.

Yaşanan olayların ardından Hande Yener mahkemeye başvurarak, sosyal medya hesabından özür dileyerek açıklamalarda bulundu.

İşte Hande Yener'in o paylaşımı;

"Organizatörler tarafından otel kapasitesinin çok üstünde bilet satışı yapıldığı için, gelen misafirlerimize karşı son derece mahçup olduk.. 2 bin 800 kapasiteli salona, 4 bin 500'e yakın bilet satışı yapıldığı için, organizasyonu yapanlara ve tüm sorumlulara yarın dava açmak için başvuracağız... Yılbaşı günü sevenlerimi ve beni zor durumda bırakan bu kişilere karşı, hakkımızı Türk Mahkemeleri'nde arayacağız.. Yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen, 3 saat boyunca beni yalnız bırakmayan tüm sevenlerime sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum..." 

Duvar çatlağı nasıl kapatılır ?

İLİŞKİLİ HABER

Duvar çatlağı nasıl kapatılır ?
Ev yapımı boğaz pastili tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Ev yapımı boğaz pastili tarifi
İbrahim Tatlıses izdihamı

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses izdihamı
İyi ki doğdun Barış Manço!

İLİŞKİLİ HABER

İyi ki doğdun Barış Manço!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0