Türker İnanoğlu: "Sinemaya olan borcumu ödedim"

Yeşilçam'ın efsane oyuncuları Türker İnanoğlu’nun “Başlangıcından Bugüne 1914-2018 Afişlerle Türk Sineması” kitabının tanıtım davetinde bir araya geldi.

Cüneyt Arkın, Türkan Şoray, Göksel Arsoy, Müjdat Gezen, Nehir Erdoğan, Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Oya Okar, Türk sinemasına adını altın harflerle yazan Türker İnanoğlu'nun 5 sene uğraştım dediği “Başlangıcından Bugüne 1914-2018 Afişlerle Türk Sineması” kitabının tanıtımında buluştular.

Türker İnanoğlu, kitabıyla ilgili şöyle dedi: “Bu eser için 5 sene uğraştım. Almanya’dan, Anadolu’dan, sinemacı ailelerden afiş aldık. Afişleri toparlamak zor oldu ama iyi bir iş yaptık. Bu kitap bir nevi sinemaya borç ödemek. Sinemadan aldığımı sinemaya iade etmek istiyorum.”

Tanıtımda Müjdat Gezen’le birlikte Türker İnanoğlu’na kitap imzalatan Türkan Şoray, “Okuluma giden küçük bir kızdım, beni Türker Bey keşfetti. Türkan Şoray olduysam bunu Türker Bey’e borçluyum” diye konuştu.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0