Arda Turan: "Senin kafanı gözünü kırarım!"

İki hafta önce dünya evine giren Aslıhan Doğan ve Arda Turan çifti, önceki akşam Nişantaşı'nda yemekteydi. Restoran çıkışında muhabirlerin yönelttiği bir soru, ünlü futbolcuyu sinirlendirdi.

Başakşehirli futbolcu Arda Turan  önceki akşam eşi Aslıhan Doğan ve kardeşi Okan Turan ile Nişantaşı'ndaydı. Hep birlikte güzel bir restoranda yemek yiyen aile, çıkışta muhabirlerle sohbet etti. 

Bir muhabirin " Aslı Hanım, eşinizin evinde düzenlenen sade bir törenle evlendiniz. Hayalinizdeki düğün nasıldı?” sorusu üzerine Doğan, elini ağzına götürerek fermuar işareti yaptı. Muhabir bu kez "Arda Bey konuşma yasağı mı getirdi" diye sorunca ortam gerildi. Ünlü futbolcu Arda Turan muhabire dönerek "Edepli ol. Ne demek yasak. Senin kafanı gözünü kırarım, karımla konuşuyorsun" diyerek sert çıktı.

Aslıhan Doğan'ın tarzı 11 bin 500 TL

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Doğan'ın tarzı 11 bin 500 TL
Alişan'dan Buse Varol'a evlilik teklifi

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan Buse Varol'a evlilik teklifi
Bu kez de Inna'yı kıskandı! Evcen yasak koydu

İLİŞKİLİ HABER

Bu kez de Inna'yı kıskandı! Evcen yasak koydu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 17

Mert 6 yıl önce

Valla millet ekmek derdinde bunlar oyun peşinde.

Toplam 2 beğeni

Dua 6 yıl önce

Bu adamı çok şişirdiler

Toplam 1 beğeni

Reis 6 yıl önce

Bu aralar polat alemdar çok seyrettin racon baş kesen oldun nikâhına reis geldi diye herkese posta koyma birgün biri cikar posta koyarlar sen futbolu oyna yeter

Xxx 6 yıl önce

Arda kim

Toplam 1 beğeni

murad 6 yıl önce

soru şu şekild e sorulduysa arda haklı nokta

Yorumların Tümünü Okuyun