Diriliş'in Halime'si eşini öve öve bitiremedi!

Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un Halime karakterini canlandıran Esra Bilgiç, eşi Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre hakkında "Başarılı bir furbolcuyla evli olmak benim için bir gurur, Allah nasip ederse biz de çocuk sahibi olmak istiyoruz" dedi.

Diriliş Ertuğrul'un Halime Sultan'ı Esra Bilgiç Töre, verdiği bir röportajda geçtiğimiz yıl evlendiği Gökhan Töre hakkında samimi açıklamalar yaptı.

Esra Bilgiç, "Allah herkese sevdiği insanla olmayı nasip etsin. Büyük bir şans çok severken, sevilmek. Hayatınızı birlikte geçireceğinize ve birbirinizi hep çok seveceğinize söz veriyorsunuz. Mutluyum."

"PARA AMAÇ DEĞİL, ARAÇTIR"

"Ailemin ve eşimin hayattaki en büyük şanslarım olduğuna inanıyorum. Aile değeri her şeyden üstündür. Benim için saygı ve sevgi dünyada ve tabiatta var olan her varlığa gösterilmesi gereken değerlerdir. Para insanlar için bir amaç değil, ulaşmak istedikleri şeyler için bir araçtır düşüncesindeyim."

"EŞİM VE AİLEM İÇİN HER ŞEYİ GÖZE ALIRIM"

"Eşim ve ailem için her şeyi göze alırım. Herkesin benim sahip olduğum gibi bir dostu olmalı. Mutluluğuma yürekten sevinen üzüntüme en derinden üzülen arkadaşlarım var. Sabırlı olmaya çalışıyorum, daha doğrusu sabrı öğreniyorum."

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

Hakkari li 6 yıl önce

Çok başarılı bir sanatçı. Görevini hakkıyla yaptığını düşünüyorum

Toplam 13 beğeni

Erol 6 yıl önce

Diriliş dizisinin, oyuncuların manevi yönlerine etki ettiğini düşünüyorum.

Toplam 38 beğeni

zeki 6 yıl önce

Başarılı bir futbolcu kısmı hariç katılıyorum..gökhan töre diye bir futbolcu mu var şuanda...

Toplam 13 beğeni

Ali 6 yıl önce

Zeki kardeşim basarilidan kastı tanilip bilinen ( milli olan ) sakatlıkları olmassa çokta başarılı olurdu !

Toplam 6 Beğeni

Merve 6 yıl önce

Çok seviyorum bu bayanı rolünün hakkını veriyor

Toplam 24 beğeni