Emine Erdoğan "Kadının varlığı her alanda arttı"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler Markalar Derneği tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Program sırasında konuşma yapan Emine Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Emine Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen 'Parakendede Kadının Gücü' isimli programın açılışına katıldı. Programda Emine Erdoğan'ın yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'da bulunuyordu.  

Program sırasında konuşma yapan Emine Erdoğan, devletin kadınları girişimciliğe teşvik ettiğini vurgulayarak şunları söyledi: "Dünyanın ilk on büyük ekonomisinden biri olmak yolunda milli bir hedefimiz var. Türkiye, bu enerjiyi kolay kolay yakalayamaz. Kadınlarımızın yolunu açan, teşvikler veren bir devlet idaremiz var. Kadınların yönetim kademelerinde daha çok yer alabileceği bir zemin var. Bunu çok iyi değerlendirelim."

Konuşmalarını sürdüren Erdoğan, son yıllarda kadınların varlığının politikadan eğitime pek çok alanda artığını da ekledi. 

Buse Terim kızının fotoğrafını ilk defa paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Buse Terim kızının fotoğrafını ilk defa paylaştı!

BİR YORUM YAPIN 0