Ümit Aslan Ceren Hindistan'ı yalanladı

Ceren Hindistan hakkında hastane yetkilileri, kanser tedavisi gören kızı Arya'nın kemoterapi görmesini engellediği iddia edilmişti. Hindistan ise bu iddiaları yalanlamıştı. Bunun ardından baba Ümit Aslan iddiaların doğruluğu konusunda avukatı aracılığıyla yazılı açıklama yaptı.

Manken ve oyuncu Ceren Hindistan, kızı Arya'nın 14 Mart'ta kanser olduğunu öğrenmişti. Başarlı bir ameliyat geçiren Arya'nın doktorları Hindistan'a, hasta kızının kemoterapi tedavisi görmesi ve bunun içinde hastaneye yatırılması gerektiği söylenmiş. Fakat iddialara göre; Ceren Hindistan kızının kemoterapi tedavisi almasını istememiş ve kızını hastaneden kaçırmış. 

Bunun üzerine açıklama yapan Ceren Hindistan iddiaları yalanladı. Hindistan'ın açıklamalarının ardından avukatı aracıyla açıklama yapan Ümit Aslan ise iddiaları doğruladı. 

İşte o açıklama;

"Anne Ceren Hindistan velayeti altında bulunan 3 yaşındaki Arya Rima için 25 Ekim 2017 tarihinde küçük için böbrekte Wilms tümörü teşhisi konulmuştur. Bu teşhis sonrası müvekkil Ümit Aslan derhal çocuğu hastaneye yatırmış ve Antalya'dan İstanbul'a yerleşerek çocuğu için günlerce hastanede kalmıştır.

Küçük Arya,11 Aralık 2017 günü ameliyata alınmış ve başarılı geçen ameliyat sonrası Arya'nın tedavisi devam ederken anne Ceren Hindistan tarafından keyfi olarak tedaviye götürülmemeye başlanmıştır.

Hastane yönetimi ve müvekkil baba, her ne kadar anneye ulaşıp tedavisinin devam etmesi gerektiğini anlatmaya çalışmış olsa da bu konuda annenin umursamaz tavırları ile karşı karşıya kalınmıştır. Anne her seferinde gerek doktorlarından gerek babası Ümit Aslan'dan çocuğu kaçırmıştır.

Panik ve endişe ile anneye ulaşmaya çalışan müvekkilin tüm çabaları sonuçsuz kalmış ve dört aydır müvekkil anneye ulaşamamıştır.

Son dört aydır,babası ile şahsi ilişki kurulması engellenen baba,çocuğunun sağlığından bihaber ve endişelidir.

Velayet hakkını kötüye kullanmak suretiyle küçük Arya'nın hayatını riske eden anneye karşı, Küçüğün velayetinin müvekkil baba tarafından alınması adına gerekli yasal süreç tarafımızca başlatılacaktır."

BİR YORUM YAPIN 0