Mariah Idrissi başörtüsü yüzünden işinden oldu

Batının ilk müslüman mankeni olan Mariah Idrissini, sırf başörtü taktığı için makyaj markasıyla imzaladığı kontrat iptal edildi.

Müslüman model Mariah Idrissi, başörtü taktığı gerekçesiyle işinden kovulduğunu ifade etti. Bir markanın reklam filminde yer alan Idrissi, İTV kanalına şu açıklamayı yaptı: "Kozmetik markasıyla işbirliği, taktığım başörtü yüzünden sonlandırıldı. Bu kişisel bir şey değildi biliyorum ancak sırf Müslüman olduğum için başıma gelenler şok ediciydi." 

"BENİM İÇİN KADIN KADINDIR"

Başörtüsü konusunda kadınlarda ayrımcılık yapılmaması gerektiğini vurgulayan Idrissi, "Benim için kadın kadındır. O yüzden bana verilen bu tepki gerçekten şok ediciydi" dedi.

Yasemin Özilhan'a eşinden destek!

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan'a eşinden destek!
Karatay'dan canlı yayında eşine ilan-ı aşk

İLİŞKİLİ HABER

Karatay'dan canlı yayında eşine ilan-ı aşk
Furkan Kızılay'dan 'Havuç' açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Furkan Kızılay'dan 'Havuç' açıklaması
Hira 2 saatte 50 bin takipçi kazandı!

İLİŞKİLİ HABER

Hira 2 saatte 50 bin takipçi kazandı!

BİR YORUM YAPIN 26

Seyit 5 yıl önce

Cani gonulden destekledigimiz aselsan basortulu sitajiyer almazken bakasina ne diyelim.

Toplam 1 beğeni

ben 5 yıl önce

bir çok yorumcu bu kişinin müslüman olamayacağı anlamında yorum yapmış. heeeey millet!!! bir insan birini tekfir ettiği zaman, eğer o kişi müslüman ise tekfir eden kendisi "kafir" olur. kalbine mi baktınız, öyle bir meziyetiniz mi var yahu. ne kadar çok biliyorsunuz öyle klavye müslümanları. ha mankenlik özellikle bayanlar için dinimizce uygun olmayabilir o ayrı. daha kendinizi nasıl bir tehlikeye attığınızı bile göremiyorsunuz. bir insan büyük günahları işlese bile eğer "müslümanım" diyorsa o Allah ile onun arasındadır. günah işleyen her kes kafir olsaydı ortada müslüman kalmazdı.

Toplam 2 beğeni

kırık kalp 5 yıl önce

keşke atmasalar mış hani başörtüsü

Toplam 2 beğeni

kırık kalp 5 yıl önce

makaj yapmış boya badana saçları hep açık şimdiki tesettür içler acısı başörtüsü ve daracık tayt çoook yazık şimdiki gençliye

Toplam 7 beğeni

Feraset 5 yıl önce

Makyaj tanıtımı için bir başörtülü müslümanla çalışmak istememeleri çok yerinde ve anlaşıkır Anormal olan başörtülü kşişinin makyaj tanıtımında ısrarcı olması Başörtüsüde yok aksesuar

Toplam 10 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun