Emine Erdoğan karma eserler sergisini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan "Geleceğin Yıldızları için Karma Eserler Sergi"sini ziyaret etti.

Emine Erdoğan İbn Haldun Üniversitesi'nde açılışı yapılan "Geleceğin Yıldızları için Karma Eserler Sergi"sini ziyaret etmek için Haliç Kongre Merkezi'ne gitti. Sergiyi gezerken Emine Erdoğan ve Esra Albayrak'a  İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Hümeyra Şahin ve Doç. Dr. Sare Aydın eşlik etti.

Sergideki eserleri tek tek gezerek yetkililerden bilgi alan Emine Erdoğan, eser alarak İbn Haldun Üniversitesi'ne bağışta bulundu.

Osmanlı dönemine ait bazı tekstil, hat, gündelik yaşama dair eserlerin yanı sıra Sultan Abdülhamid'in berat ve madalyaları da sergilenmektedir. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kişisel koleksiyonundan da eserler sergi de yer alıyor.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0