Tosun Paşa filmine Arzu Film'den izin çıkmadı

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar, Yeşilçam sahnelerinin unutulmaz filmlerinden Tosun Paşa'yı yeniden çekmek için başvuruda bulunmuştu. Ancak Arzu Film'in teklifi reddettiği ortaya çıktı.

Türkiye'nin başarılı iki komedyeni Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar, Kartal Tibet’in yönettiği, Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Müjde Ar ve Ayşen Gruda’nın rol aldığı 1976 yapımı “Tosun Paşa”yı yeniden çekme talebiyle Arzu Film'e başvuruda bulunmuştu.

Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz'ın ayrı ayrı gelen bu taleblerini değerlendiren Ferdi Eğilmez, babası Ertem Eğilmez’in filmlerinin yeni versiyonuna sıcak bakmadığı gerekçesiyle söz konusu teklifi kibarca reddetti.

Serdar Ortaç'tan ‘Sorun yok’ pozu

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'tan ‘Sorun yok’ pozu
Gökçe Bahadır'ın zor anları! ''Titreyerek...''

İLİŞKİLİ HABER

Gökçe Bahadır'ın zor anları! ''Titreyerek...''
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Bir gizli 5 yıl önce

Oh iyi olmuş