Demet Akalın'ın yardım etmediği yeğeni öldü!

Demet Akalın'ın yardım etmediği kanser hastası yeğeni hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz aylarda Demet Akalın'ın kuzeni Şehbal Civeleker, 19 yaşındaki görme engelli ve hasta oğlu için yardım istemişti. Oğlunun hastane masraflarını karşılayamayan Civeleker, “Ben Demet'in öz dayısının kızıyım. Şenay (annesi) öz halam olur. Oğlum beyin kanseri bunu Demet de halam da biliyor ama ilgilenmediler. Demet bu kadar servetin var reklam için bir sürü hasta insana yardım ediyorsun da neden öz dayına ve bize yardım etmiyorsun? Oğlum maddi imkansızlıklardan gerekli tedaviyi göremediği için kör oldu” sözleriyle Akalın'ı kendisine yardım etmemekle suçlamıştı. 

Yağız önceki akşam hayatını kaybedince, sosyal medya takipçileri Demet Akalın'a ateş püskürdü.

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç hamile olduğunu açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç hamile olduğunu açıkladı
Tarkan'ın eşi dadı istemedi!

İLİŞKİLİ HABER

Tarkan'ın eşi dadı istemedi!
İşte Kerem Bursin ve Elçin Sangu'nun vampir hali

İLİŞKİLİ HABER

İşte Kerem Bursin ve Elçin Sangu'nun vampir hali
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 22

ARAY 4 yıl önce

ahir zamandayız

Faruk 5 yıl önce

Hep dua ediyorum Allahım bana mal mülk ver son nefesime kadar fakir fukara bakıcam muhtaci görünce kahroluyorum nolduda bu zenginlere bu kadar gaddar oldular vallahi sizin malınızda mülkünüzde fakirinde mazlumunda hakkı vardır bizi ayakta tutan onların duasıdır.

Toplam 7 beğeni

Ömer 5 yıl önce

Dünya senin olsa odalar dolusu paran olsa yatların katların lüx arabaların olsa ne olur Demet Akalın bumudur; sosyal medyada yazıp felan yere bir tır erzak gönderdim bilmem elbise gönderdim sonra ortaya çikiyoki öyle bişeyde yok zenginin parası çok tatlıdır biter diye çok korkarmiş unutmaki ölüm zengine de var fakirede...

Toplam 6 beğeni

Kara bey 5 yıl önce

Acısı çıkar Demet merak etme mazlum duası kabul olandır

Toplam 6 beğeni

İNSANLIK DIŞI 5 yıl önce

AHMET İSİMLİ OKUYUCUYA: "BAŞIN SAĞOLSUN" diyeceğine, de ki "YAZIKLAR OLSUN" Erkek gözüyle yorum yazma, insan gözüyle yorum yaz !!! HAYRET. BU NASIL BİR ANLAYIŞ YA.. Zaten bu karıyı oldum olası sevmem. Lafta ve sözde göstermelik yardım bununkisi. SADECE BAŞKALARINA. Böyleleri yakınındakini göremeyecek kadar KÖR + VİCDANSIZ. Allah ne acı yaşattıysa akrabasına, Allah da ona yaşatsın (sadece kendisine olan olsun) İNŞALLAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toplam 12 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun