Gökhan Kırdar yoğun bakımda!

Sanatçı Gökhan Kırdar, pazar gününden bu yana yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

'Serseri Mayın', 'Yerine Sevemem' gibi şarkılarıyla akıllara kazanan sanatçı Gökhan Kırdar, geçtiğimiz pazar günü ağzından kan geldiği için hastaneye kaldırıldı. Kırdar, Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi ediliyor.

Kırdar, albüm şarkıları kadar dizilere yaptığı müziklerle de adından sıkça söz ettirmişti. Sanatçı, Kurtlar Vadisi Vol.1 ve Vol.2 dizi soundtrackleri, Yabancı Damat adlı dizinin "Üstüme Basıp Geçme" adlı şarkısıyla akıllara kazınmıştı.

GÖKHAN KIRDAR KİMDİR?

2 Haziran 1970 yılında Aydın’da doğdu. Orta öğrenimini İzmir’de tamamlayarak, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünü kazandı. 1994 yılında çıkardığı “Serseri Mayın” albümünde yer alan “Yerine Sevemem” adlı şarkısıyla büyük beğeni topladı. Bu albümü için de ilk film müzikleri olan “Gece, Melek ve Bizim Çocuklar” şarkıları da yer aldı. Kırdar, 1995 yılında 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzikoloji Bölümünü kazandı.

1997 yılında, Loopus adıyla kendi müzik şirketi kuran Kırdar, 1999 Marmara depreminde depremzede çocuklar yararına Hasbro Intertoy’la ortaklaşa hazırlanan “Furby 3Doo” projesi, Loopus Entertainment etiketiyle aynı yıl yayımlandı. Film müziklerini yaptığı “Tekfur Sarayı ve İstanbul” belgeselinde, 2002 İstanbul Belgesel Film Festivali'nde İzleyici Özel Ödülü’nü aldı. Aynı yıl içerisinde “Aliya” belgeselinin de müziklerini besteleyen Kırdar, Çalışma, Belgesel Yazarlar Birliği Yılın Belgeseli ödülünü kazandı. 2002 yılı içinde bestelediği, “Fırsat/Crude” filminin müzikleri ile aşta Los Angeles Film Festivali En İyi Film ödülü olmak üzere, birçok festivalde ödül kazandı.

Tüm müziklerini 2004 yılında “Keyf/Pleasure” albümünde bir araya getirildi ve bu albüm, 2004 Eylül’ünde Yunanistan, Polonya ve Lübnan’da yayımlandı. Albümün içinde yer alan “KeyfPleasure” şarkısı, EMI tarafından tüm dünyada piyasaya sürülen karma albümde de yer aldı.

“Kurtlar Vadisi” dizisinin müziklerini hazırlayan Kırdar, 2004’de “Kurtlar Vadisi” Vol.1 ve Vol.2 dizi soundtrack albümlerini yayımladı. Aynı yılda Müzikotek aracılığıyla, İngiliz Warner-Chappel müzik şirketiyle, yeni bir “library works” için anlaşma imzaladı. 2004 yılında Lüksemburg’da düzenlenen ve Türk tasarımcıların işlerinin sergilendiği "Self Project" te, “Tüür” başlıklı müzik projesiyle katılımcı olarak yer aldı. 2 Haziran 2005’te hazırladığı “Yabancı Damat” dizisinin müziklerininde içinde yer aldığı “Üstüme Basıp Geçme” albümü Türkiye ve Yunanistan başta olmak üzere diğer Avrupa ülkelerinde de yayımlandı. 

 

Nurgül Yeşilçay: "Osman Nejat beni dövüyor"

İLİŞKİLİ HABER

Nurgül Yeşilçay: "Osman Nejat beni dövüyor"
Emre Altuğ'dan Çağla Şıkel açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Emre Altuğ'dan Çağla Şıkel açıklaması
Hazal Kaya yıllar sonra itiraf etti!

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya yıllar sonra itiraf etti!
Yasemin Allen'in bacakları mosmor oldu

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Allen'in bacakları mosmor oldu

BİR YORUM YAPIN 4

Fatma Dilmaç 5 yıl önce

Ender bulunan bir sanatçı. Rabbimden acil şifalar diliyorum.

Kerem 5 yıl önce

Kaliteli insan kaliteli sanatçı Allah şifa versin

yücel 5 yıl önce

allah şifa versin

Toplam 5 beğeni

Duygu 5 yıl önce

Allah sifa versin

Toplam 12 beğeni