Alişan: 4 çocuk istiyoruz

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Buse Varol ile hayatını birleştiren Alişan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Evlendikleri günden beri birçok reklam ve dizi teklifi alan Alişan ve Buse Varol, katıldığı bir iftar yemeği öncesi magazin mensuplarının sorularını yanıtladı. Alişan, sahneye davet edilerek ezan okudu. 

Eylül ayında ekranlara geri döneceğini belirten Alişan, "Çok şükür ki seviliyoruz ve evliliğimiz sonrası da birçok teklif aldık. Böylesine büyük bir marka ile çalışmaya başlayacağımız için çok mutluyuz" dedi. 

Sosyal medya hesabındaki paylaşımlarla takipçilerini şaşkına uğratan çift, "Yoruma ve eleştiriye açığız. Herkes paylaştığımız videoyu veya fotoğrafı beğenecek diye bir şey yok, ama eleştirinin dozu küfre dayandığı vakit bunu tolore edemeyiz" dedi.

Reklam yüzü oldukları markaya konser sözü veren Alişan, jestine "Biz de çiftimizin çocukları olduğunda onlara bebek odası sözü veriyoruz" karşılığını aldı. Ünlü türkücünün, bu cevap üzerine "Biz dört çocuk istiyoruz yalnız" şeklinde yorum yapması herkesi güldürdü. 

Maher Zain'den yeni şarkısına Erdoğan'lı klip

İLİŞKİLİ HABER

Maher Zain'den yeni şarkısına Erdoğan'lı klip
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

berrin 5 yıl önce

Bu sefer kararlı seviyor belli

Toplam 4 beğeni

Hatice 5 yıl önce

Yakında alişanın gönlü geçer şimdi cicimayında bu adamın ne özelliği varsa gündemden düşmüyo

Toplam 4 beğeni

E.Ş 5 yıl önce

Doğal olduğu için olabilirmi acaba?

Toplam 2 Beğeni

Dilek 5 yıl önce

Tabii evliliği devam ettirebilme başarısını gösterebilirseniz 4 çocukta olur 5 çocuk ta olur .Sanatçılarda evlilik gemisi pek yürümüyorda.

Toplam 10 beğeni

Adil 5 yıl önce

Pencede

Toplam 1 Beğeni

GÜL 5 yıl önce

Aynen öyle

Toplam 2 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun