'Söz'ün Ceren başkomserini asayişe çektiler

"Söz" dizisinde Ceren, karakterine hayat veren Burcu Binici'yi, geçen ay tartıştığı polisler savcılığa şikayet etti.

Burcu Binici, geçen ay trafikte tartıştığı komiserin kendisine 'Seni içeri attırırım' dediğini söyleyerek şikayetçi olmuştu. Ancak Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü'nde görevli iki polis memuru, oyuncunun kendilerini 'Başkomiserim' diyerek tehdit ettiğini iddiasıyla savcılığa başvurdu.

Polis memurlarının dilekçe kağıtlarında şunlar yazıyor: "Beşiktaş’ta kırmızı ışıkta durduk. Durduğumuz sırada ismini sonradan Burcu Binici olarak öğrendiğim kişi karşıya geçtikten sonra bize el uzatarak ‘Kırmızı ışığı görmüyor musunuz’ Arabanın yanına gelen Binici, elini camın üzerine koyarak ‘Ben de narkotik şubede başkomiserim. Biraz zekanızı kullanın’ dedi. Biz de kimlik görmek istedik. Binici ‘Ben ‘Söz’ dizisinde başkomiserim’ dedi. Ben de neden yalan konuştuğunu sordum ve normal kimliğini istedim. Bunun üzerine emniyette üst düzeylerde akrabalarının olduğunu söyleyerek tehditler savurdu."

Bu şikayetin üzerine polislerden şikayetçi olan Binici'nin ifadesinde ise şunlar yer alıyor: "Arabanın yanına gelen Binici, elini camın üzerine koyarak ‘Ben de narkotik şubede başkomiserim. Biraz zekanızı kullanın’ dedi. Biz de kimlik görmek istedik. Binici ‘Ben ‘Söz’ dizisinde başkomiserim’ dedi. Ben de neden yalan konuştuğunu sordum ve normal kimliğini istedim. Bunun üzerine emniyette üst düzeylerde akrabalarının olduğunu söyleyerek tehditler savurdu."

Savcılık karşılıklı suç duyurularının üzerine soruşturma başlattı.

Levent Ülgen, Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı

İLİŞKİLİ HABER

Levent Ülgen, Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı
"Recep İvedik 6 Afrika" geliyor!

İLİŞKİLİ HABER

"Recep İvedik 6 Afrika" geliyor!
Yasemin Allen Rus ajanı oldu

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Allen Rus ajanı oldu

BİR YORUM YAPIN 0