'Kış Güneşi' krizi! Niran Ünsal şoke oldu...

'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' albümünde 'Kış Güneşi'ni söyleyen Niran Ünsal, sahnede kriz yaşadı.

'Yıldızlı Şarkılar' albümü ile büyük bir başarıya imza atan Yıldız Tilbe, önceki akşam sanatçı dostlarına iftar verdi. Albümde yer alan Merve Özbey, Mabel Matiz, Koray Avcı, Cem Belevi, Derya Uluğ, Elif Kaya, Emrah Karaduman, Selim Çaldıran, İlyas Yalçıntaş, Niran Ünsal, Asil Gök ve Bahadır Tatlıöz'ün dışında Rober Hatemo, Aslı Hünel ve Suat Suna gibi ünlü isimlerde iftara katılarak sanatçıyı yalnız bırakmadı. İftara katılan tüm sanatçılar için pasta kesilerek kutlandı.

Yemeğe katılan Niran Ünsal, albümde okuduğu Kış Güneşi şarkısını seslendirmek için sahneye çıktı. Albümde Hande Yener'inde seslendirdiği şarkı yanlış çalınca Ünsal, "Bu değil" diyerek hemen müdahalede bulundu.

Tuncay Şanlı kutsal topraklarda!

İLİŞKİLİ HABER

Tuncay Şanlı kutsal topraklarda!
Leyla Bilginel'in hayatını sivrisinek kararttı!

İLİŞKİLİ HABER

Leyla Bilginel'in hayatını sivrisinek kararttı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0