Haluk Levent "Halkın seçtiğini halk görevden alır"

Rock müziğin güçlü seslerinden Haluk Levent, 24 Haziran seçimleri ve Srebnitsa Katliamı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Levent, "Halkın seçtiğini ancak halkın idaresi görevden alır. Seçim sonuçlarına hepimiz saygı duymalıyız" dedi.

Tarihin en acı veren katliamlarından biri olan Srebnitsa Katliamı hakkından konuşan Levent, 16 yıldır katliamın anma törenine gittiğini ifade ederek Bosna Savaşı'nın devam ettiği yıllarda yaşadığı günleri şu şekilde anlattı: "1993 yılında savaş döneminde gönüllü olarak ilaç götürmek amacıyla üç arkadaşımla birlikte Kosova'ya kadar gitmiştik ve ilaçları da Bosna'ya verilmesi için orada teslim ettik. Ben gittiğimde savaşın son dönemiydi ama bombalamalar, ölümler devam ediyordu. Orada gördüğüm manzara, insanlık açısından çok üzücüydü, beni derinden etkiledi.

Bunun dışında Levent, Bosna Katliamı'nın dünya kamuoyundan çok fazla yer almadığını anlatarak bunun bilinçli olarak yapıldığının altını çizdi. 

SANDIKTAN ÇIKAN SONUCA SAYGI DUYMALIYIZ

Açıklamaları sırasında 24 Haziran seçimleri hakkında da konuşan Levent, seçimlerle ilgili şunları söyledi: " 24 Haziran'da sandıktan çıkan sonuca hepimiz saygı duymalıyız. Halkımızın takdirini anlamalı, ne söylediğini iyi dinlemeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanı'nı ve parlamentoda bu dönem görev yapacak tüm vekilleri kutluyorum.  Seçim vaatlerinin yerine getirilmesini bekliyorum. Hepimiz aynı gemideyiz ve bu ülke hepimizin, bunu unutmayalım. Ülkemizin ortak geleceği için birbirimize kardeşçe, saygı duyarak yaklaşmalıyız. Siyasi aktörlerin de buna katkı sağlayacak bir üslup kullanmasını diliyorum. Her dönem haksızlıklara da başkaldırmış biriyim.

Leyla ile Mecnun yeniden mi başlıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Leyla ile Mecnun yeniden mi başlıyor?
Dünya starı Megan Fox Türkiye'de!

İLİŞKİLİ HABER

Dünya starı Megan Fox Türkiye'de!

BİR YORUM YAPIN 10

Aşağılayan 5 yıl önce

Hadi oradan!

Merve 5 yıl önce

Tebrik ederim çok güzel konuşma

Toplam 1 beğeni

Mustafa Çoban 5 yıl önce

Niye donus yaptin yigido

Vatandaşınız 5 yıl önce

Haluk Levent adamdır. İnsanlara insanlık yapan değerli sanatçımızdır. Kendisine uzun ömürler dilerim!

Toplam 2 beğeni

Yusuf66 5 yıl önce

Tek kelimeyle Iki yüzlü adam

Yorumların Tümünü Okuyun