Yasemin Özilhan forumunu nasıl koruduğunu açıkladı

Yasemin Özilhan, hakkında merak edilenleri Aslı Şen'ın hazırladığı youtube kanalından anlattı. Özilhan, "Oyunculuğu bırakmasaydım Vatanım Sensin dizisinde rol almak isterdim" dedi.

Yasemin Özilhan, Aslı Şen'ın youtube kanalında forumunu nasıl koruduğunu anlattı. Özilhan şu ifadeleri kullandı: "Emine’de 19 kilo aldım 74 kilo ile doğuma girdim. 2 ay içinde 25 kilo verdim. 50 kiloya düştüm. Zaten 1,5 ay sonra ikinciye hamile kalmışım. Büyük olan aynı babanne. Küçük olanın hatları bana benziyor ama renkten dolayı baba tarafı görünüyorlar. Doğumdan sonra zayıflamak için bir çabam oldu. Çikolatalı gofret yediysem, onun kalorisi kadar da koştum. İzzet 20 kilo aldı. 90’lara çıktı. İkinci hamileliğimin sonunda o kilo vermeye başladı. Hala günde çift idman yapıyor. Ben kick boks yapıyorum. Emine’de çok kilo aldım. Emzirme dönemi bitince, ekmeği kestim. Bir daha hiç ekmak yemedim"

ÇİKOLATAYA 'HAYIR' DİYEMİYORUM 

Çikolatayı çok sevdiğini ve sık sık tükettiğini söyleyen Özilhan, her sabah 4-5 kaşık çikolata yediğini anlattı. Özilhan, günlük yemek düzeninden de bahsederek  “Kahvaltıyı 10:30’da yapıyorum. Öğlen çok çok acıkırsam 14:00 gibi zeytinyağlı enginar yerim. Akşam da 18:00 gibi yemek yerim bir daha yemem” ifadelerini kullandı. 

Açıklamaları sırasında Özilhan, "Oyunculuğu bırakmasaydınız hangi dizide rol almak isterdiniz"? sorusunu "Vatanım Sensin'de oynamak isterdim" cevabını verdi. 

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa ilk kez Türkiye'ye geliyor

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa ilk kez Türkiye'ye geliyor
Elçin Sangu'dan 'Can Kırıkları' dizisi hakkında açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Elçin Sangu'dan 'Can Kırıkları' dizisi hakkında açıklama!

BİR YORUM YAPIN 0