Okan Kurt'a Survivor engeli! “Gidersen ömür boyu konuşmam”

Cadde Yıldız mobilyanın açılış davetine katılan Demet Akalın, Okan Kurt'un Survivor'a gitme iddialarına açıklık getirdi.

Koronavirüs aşısı gelir gelmen hemen olmak istediğini her fırsatta söyleyen şarkıcı Demet Akalın, “Sağlık Bakanlığı’na adımı yazdırdım. Alişan’la gidip yaptıracağız” dedi. Geçtiğimiz gün AVM’deki mobilya firması Cadde Yıldız’ın açılışına giden Akalın, 'Okan Kurt’un “Survivor”a katılacağı konuşuluyor. Doğru mu?' sorusuna şöyle cevap verdi:

- Çok istedik ama Hira engeline takıldı. Sanırım gidemeyecek. Hira “Gidersen bir daha seninle ömür boyu konuşmam” dedi. Acun Bey beni ilk aradığında gitmesini istedim. Okan da kendini denemek için gitmek istiyor. Zaten bizim Okan ile karakterlerimiz hep kazanmak üzerine. Ama Allah korusun 5 ay falan kalır, onun için çok zor olur. 2 haftalığına gitseydi iyi olurdu, nefes alırdım!

Gürgen Öz aşının yan etkilerini Ti'ye aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Gürgen Öz aşının yan etkilerini Ti'ye aldı!

BİR YORUM YAPIN 6

ayhan 3 yıl önce

ya benim anlayamadığım bu ne bitmez paradır ya...nasıl emeksiz kazanıldığı belliki böyle kolay harcanabiliniyor ve hiç bitmiyor tuhaf...

vatandas 5 yıl önce

seren serengil yasar ipek hakli eski sevgilinin senle ilgili ne varsa silmesi gerekir ama sen de hala

Toplam 3 beğeni

Ayse 5 yıl önce

Seren serengili seviyorum inşallah bebeğini kucağına alır saglikla

Toplam 20 beğeni

Edmond Dantes 5 yıl önce

Dua olmuş dilek öylemi diyen zır cahile; dua zaten dilemek istemek demektir. böyle cahillerle aynı havayı solumak çok zoruma gidiyor.

Toplam 9 Beğeni

Gizne ozne 5 yıl önce

Canım benim ya inşallah Rabbim dileklerinı kabul eder

Toplam 22 beğeni

Vatansever 5 yıl önce

dua artık olmuş dilek öylemi.

Toplam 14 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun