Harun Kolçak'a büyük vefasızlık!

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ünlü sanatçı Harun Kolçak'ı, ölümünün birinci yılında sadece Mehmet Çevik ziyaret etti.

Şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran Harun Kolcak, yıllarca mücadele ettiği kansere hastalığına yenik düşerek geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmişti. Vefatıyla hayranlarını ve sanat dünyasını yasa boğan Kolçak, ölümünün birinci yılında unutuldu. Şarkıcının Gemlik'teki mezarlığını sanat dünyasından ziyaret ede tek isim pop müzik sanatçısı Mehmet Çevik oldu. 

Harun Kolçak'ın vefatına üzülen Mehmet Çevik, mezarının başındaki tek isim olmasının şaşkınlığını yaşadı. Sanat dünyasındaki vefasızlığı yaşayarak gören Çevik, “Harun Kolçak’ın mezarı başında onunla aynı dönemde sahnede olan sanatçılar olmasa bile sevenlerinin olmasını beklerdim. Ama ne yazık ki benden başka hiç kimse yok. Daha kötüsü mezarı bakımsızlıktan otlarla kaplanmış. Evet, sanat dünyasında bir vefasızlık var ama değerlerimizi bu kadar çabuk unutmayalım” sözlerini söyledi.

57. Uluslararası Bursa Festivali, Teoman konseriyle kapandı

İLİŞKİLİ HABER

57. Uluslararası Bursa Festivali, Teoman konseriyle kapandı
Asena Tuğal kına yaktı!

İLİŞKİLİ HABER

Asena Tuğal kına yaktı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Bilal 5 yıl önce

Bende oradaydım vefatının birinci yılında

Ahmet 5 yıl önce

Mezarın üstü önemli değil yeğen, önemli olan altı, O da dünyadaki ameline bağlı

Toplam 3 beğeni

Mert 5 yıl önce

MezAr taşında Fatiha yerine müzik notaları var! Allah yardım etsin