Demet Akalın trafik kazası geçirdi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın Bodrum'da trafik kazası geçirdi.

Demet Akalın, ünlü şarkıcı Fatih Ürek'i dinlemeye giderken karşıdan gelen aracın kendi aracını sıkıştırması üzerine direksiyonu kırdı ve bir evin kapısına çarptı. Akalın, kazanın ardında "Vallahi çok korktum, panik oldum. Bacaklarım hala titriyor. Karşıdan gelen otomobil beni sıkıştırdı. Bir evin kapısına çarpmak zorunda kaldım..." şeklinde açıklama yaptı. Arabasının hasara uğramış bölümünü muhabirlere göstererek "Böyle bir nazar olabilir mi? Allah beterinden saklasın" kazayı nazara yordu.

Mustafa Sandal: Üzülmeyin biz çok mutluyuz

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Sandal: Üzülmeyin biz çok mutluyuz
Arkın ailesi yıllar sonra aynı pozu verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Arkın ailesi yıllar sonra aynı pozu verdi!
İşte Hadise'yi yıkan o mektup...

İLİŞKİLİ HABER

İşte Hadise'yi yıkan o mektup...

BİR YORUM YAPIN 5

TARUMAR ABİ 5 yıl önce

Geçmiş olsun demet abla tövbe et tesettüre bürün dünya gelip geçiyor.para pul mal mülk şöhret bunlar gelip geçici şeyler rabbim hatırlatıyor nazar mazar değil dünya ölümlü dünya diyor.

Toplam 4 beğeni

Sevda 5 yıl önce

Geçmiş olsun demet hanım

Toplam 1 beğeni

Misafir 5 yıl önce

Geçen gün dolu uyarısı yapıldığında yarışmadan kazandığı arabayla dışarı çıkmıştı kendi lüks arabasına bir şey olmasın diye. Demek ki akacak kan damarda durmuyormuş. Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Toplam 17 beğeni

isimsiz 5 yıl önce

ah canım kıyamam çok üzüldüm :D

Toplam 7 beğeni

Noman ÖZDEMİR 5 yıl önce

Demet hanım geçmiş olsun .Allah seni esirgesin bizim kız aman kendine dikkat et . Esra EROL 'ada selamlar . NOMAN ÖZDEMİR AKSARAY

Toplam 3 beğeni