Cüneyt Arkın'dan kötü haber!

Dün akşam Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın yaşadığı bir sağlık sorunu nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındığı iddia edilmişti. Menejerinden ik açıklama geldi.

81 yaşındaki usta oyuncu Cüneyt Arkın, Silivri’deki yazlığında yaşadığı solunum sıkıntısı nedeniyle kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesine bağlandığı ve durumunun kötü olduğu iddia edilmişti. Usta oyuncunun menejerinden ilk açıklama geldi.

"KOAH hastası olan sanatçı, kontroller için bugün Silivri'deki bir özel hastaneye gitti. Kontrolleri yapılan sanatçı, rutin uygulama doğrultusunda oksijen aldı ve daha sonra evine geri döndü." 

Beşiktaş'ın futbolcusu Feyyaz Uçar, kızını evlendirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Beşiktaş'ın futbolcusu Feyyaz Uçar, kızını evlendirdi!
Diriliş'in Halime'sine eşinden övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Diriliş'in Halime'sine eşinden övgü dolu sözler!
Betül Arkın eşi Cüneyt Arkın'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi

İLİŞKİLİ HABER

Betül Arkın eşi Cüneyt Arkın'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

Metin 4 yıl önce

Yüce mevlam şifa versin İnşallah

coşkun lehimler 5 yıl önce

selamın aleyküm çok sevdigim iyi yürekli mert babacan cuneyt arkın abimi sonsuz sıhhat afiyet uzun ömür diliyorum fahrettin abi türkiyenin sana ihyaçı var kendinize lütfen dikkat edin saygı ve selamlar erzurumdan coşkun lehimler

Toplam 4 beğeni

Volkan 5 yıl önce

Allah c.c acil şifalar versin Allah Hayırlı ömürler versin

Toplam 13 beğeni

Hayrettin 5 yıl önce

Allah acil şifalar versin

Toplam 18 beğeni

Salih er 5 yıl önce

Cüneyt abiye Allah şifalar versin, çok büyük fedakarlıklarla atalarımızın kahramanlık ları ı bize tanıttı. Her zaman ona sahip çıkmalıyız.

Toplam 27 beğeni