Esra Bilgiç Töre'nin yeni dizisi belli oldu

Alınan bilgilere Diriliş'in Halime'si Esra Bilgiç Töre, Tolgahan Sayışman, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer'le birlikte "Umut Işığım" isimli projede yer alacak. Dizinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak.

Pek çok kanal yeni sezona iddialı yapımlarla girecek. Bu iddialı yapımlardan biri de çekimlerine gelecek günlerde başlanacak olan yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'in üstlendiği senaryosunu Umut Civelek'in yazacağı "Umut Işığım" dizisi. 

Oyuncu kadrosuyla şimdiden beğeni toplayan dizi, yıllar önce kaybettiği çocuğunu arayan Derya isimli kadının hikayesini anlatacak. 

Şişko Nuri yoğun bakımda!

İLİŞKİLİ HABER

Şişko Nuri yoğun bakımda!
Asrın felaketi: Sesimi duyan var mı?

İLİŞKİLİ HABER

Asrın felaketi: Sesimi duyan var mı?
İşte ünlülerin keşfedilme hikayeleri

İLİŞKİLİ HABER

İşte ünlülerin keşfedilme hikayeleri
İrem Dericinin klibi çalıntı çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

İrem Dericinin klibi çalıntı çıktı!
Berkay sadece 1 konser için 9 kostüm değiştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Berkay sadece 1 konser için 9 kostüm değiştirdi!

BİR YORUM YAPIN 7

osman topcu 5 yıl önce

bunun acısını dizi yapımcıları çekiyor esra hanım için çok üzgünüm hayatın baharına bir yıldız misali kayıp gitti.

osman topcu 5 yıl önce

Esra kızıma üzülüyorum ayrılış sebebini bilemem ama ayrılmasına neden olan olayın üstesinden gelebileceği bir durum vardı ise bunuda yenemedi ise sadece hayranlarının gözünde küçük düşebilir şunu iyi bilelim hangi kanala bakıyorsak o kanalın reyting numaratörü şıkır şıkır çalışıyor dizinin sağı solu olmaz bana bir şey anatmaya çalışıyorsa ve buda topuma hitap ediyorsa tv köşesinde foks yazmış show yazmış kanal d yazmış trt 1 yazmış toplum için hiç önemi yok özelikle türk toplumu aile yapısı olarak esra kızımız gibi meryem üzerli gibi diziyi yarı yerde bırakanlara biraz kırılıyorlar

Sadosado 5 yıl önce

Sırf para için tarihi senaryonun tarihe göre yazılmasını engelleyen bir oyuncunun dizisine bakılmaz hatırlarsanız engin altan a da yüksek bir ücretli proje gelmişti halkı küstürmemek için kabul etmedi oyuncu dediğin sadece para için değil halkın sevgisi içinde çalışır sonuçta bu tarih onlarında tarihi yazıklar olsun. Aradığını bulamayacağına eminim

Diriliş 5 yıl önce

Yani Düzyatan ücretini baya yükseltti yoksa o da gidecekti. Bu kadına gelince evet mahvetti diziyi

Selin 5 yıl önce

Dirilişi bırakınca bir sinirlendim.Ama Esra Bilgiçin vatansever duruşu her zaman takdire şayan.O yüzden Payitaht,Diriliş ve Kutül Amarenin olmadıgı bir günde dizisi yayımlanırsa elbette izlerim.

Toplam 2 beğeni

Tokatlı 5 yıl önce

diriliş harici hiç bi dizide aradığını bulamaz kendi istedi diğerleri gibi kaybolmaya mahkum

Toplam 14 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun