Kanser tedavisi gören Fulden Uras ameliyat oldu

Yaklaşık 1 yıldır kanser tedavisi gören Fulden Uras, hastalığının yeniden nüksetmesi sonucu ameliyata alındı. Uras, takipçilerinden dua istedi.

Kanser tedavisi gören Fulden Uras, dün hastalığının yeniden nüksetmesi sebebiyle ameliyata alındı. Uras, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Herkese merhaba, ben yarım saat sonra ameliyata gireceğim. Yine eski problem maalesef nüksetti ama bu sefer çok acılı geldi... Şu an tüm testlerim yapıldı. ameliyata gireceğim, Allah'ın izni ile sağlıkla çıkacağım. Çok mesaj atmışsınız. Hiçbirine dönemiyorum. Gerçekten çok çok ağrım var. Görüşmek üzere inşallah ameliyattan sonra. Bugün biraz zor geçebilir... Kardeşlerim bilgi verecektir size... Beni düşündüğünüz için, dualarınızda olduğum için çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Benim de bayram kıyafetim bu bayram böyle oldu.' ifadelerini kullandı.

1 YIL ÖNCE AMELİYAT OLDU

Fulden Uras'ın sağlık durumu ile ilgili bilgileri doktoru, şu sözlerle kamuoyuna açıklamıştı: "Hastamızın problemli alanı geniş olarak temizlenip patoloji incelemesine gönderildi. Net sonuç için patoloji raporu beklenmektedir. Bugün taburcu olacaktır."

Sertab Erener 17 yıl aradan sonra Eurovision'da yeniden birinci!

İLİŞKİLİ HABER

Sertab Erener 17 yıl aradan sonra Eurovision'da yeniden birinci!

BİR YORUM YAPIN 0