Demet Akalın: "Ben size ne yaptım?"

Geçtiğimiz günlerde evine haciz memurları gelen ünlü sanatçı Demet Akalın'ın evini su bastı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, evinin su bastığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyurdu. Paylaşımın altına sitem dolu bir not yazan Akalın'ın kalan eşyaları tamamen kullanılmaz hale geldi.

İŞTE ÜNLÜ ŞARKICININ O PAYLAŞIMI;

"Şimdi size ne diyeyim ben! Gelen avukat, gelen icra müdürü hakkınızda suç duyurusunu da yapacağım!Şu evimin sökemediğiniz, kopardığınız hortumlar bu yağmurda evi su bastırdı.Kurutma makinelerini de almışsınız, çocuğumun eşyaları perişan! Ya ben size o gün kendi ellerimle çay servisi yaptım. Müdüre güvendim, çektim çıktım evden kızımla! Bu evi bu hale getirecek ben size ne yaptım? Soruyorum ne yaptım? Borçlu beyefendiye, doğum yapan çocuğuna kızımın altınlarından götürmüştü koştura koştura babası.Ben sizden rica ettim. ‘Hira’nın ilk okul günü girmeyin odasına’ dedim. ‘Televizyon, klima ne varsa alacağız’ dediniz! Sizin derdiniz ben değilim, borçlunuz da ben değilim. O ‘formalite boşandı’ diyenlerin hepsini yüce Rabbim’e havale ediyorum! Nerede çocuk, nerede aile mahkemesi! Nerede benim hakkım!”

Hande Erçel evlilik teklifini kabul etmedi

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel evlilik teklifini kabul etmedi
Edis'e yıldız taktılar!

İLİŞKİLİ HABER

Edis'e yıldız taktılar!
Doğa Rutkay ve ikizlerinden tatil pozu!

İLİŞKİLİ HABER

Doğa Rutkay ve ikizlerinden tatil pozu!
63 yaşındaki şarkıcı Nilüfer'in inanılmaz değişimi!

İLİŞKİLİ HABER

63 yaşındaki şarkıcı Nilüfer'in inanılmaz değişimi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0